Vikingskipet, Hamar
27.–31. mars, 2013

Freestyle Music

Regler

 1. Innlevering

  • Bidrag til konkurransen skal leveres gjennom det web-baserte compo-systemet.
  • Alle bidrag skal leveres som et zip- eller rar-arkiv som inneholder både selve låta, samt en kort tekstfil med informasjon om låta (artist, låttittel og eventuell annen informasjon) i tillegg til kontaktinformasjon.
  • Du burde også levere med en femten (15) sekunders sample (MP3) som skal representere låta di. Denne blir gjort tilgjengelig i compo-systemet for å gjøre det enklere for folk når de skal stemme.
  • Du kan også levere en utvidet versjon av sangen din som er lenger enn maksimal lengde. Hvis du velger å gjøre dette, så vil denne versjonen bli nedlastbar etter partyet.
 2. Forhåndsutvelgelse

  En jury vil velge ut maksimalt femten (15) av de påmeldte bidragene. Disse bidragene vil bli avspilt under visningen for konkurransen, og være med i avstemningen som avgjør plassering i konkurransen. Juryens avgjørelse er endelig, og kan ikke påklages.

  Det vil ikke være mulig å stemme på bidrag som ikke blir plukket ut, og disse vil ikke bli spredt.

 3. Tillatte lydformater

  • MP3
  • Ogg Vorbis (.ogg)

  Bidrag levert i andre lydformater vil ikke bli godtatt, og vil føre til diskvalifikasjon.

  Gjør deg selv og alle andre en tjeneste, og bruk en bra enkoder med høy bitrate under enkodingen. Låta di vil høres bedre ut når den blir spilt, så ikke vær gjerrig. Husk også å tagge filene dine skikkelig! Vennligst fyll ut ID3-taggen eller OGG-filinfoen med så mange detaljer som mulig.

 4. Bruk av opphavsrettslig beskyttet innhold

  Bruk av opphavsrettslig beskyttet innhold uten eksplisitt tillatelse fra rettighetshaver er ikke tillatt. Alle deltakere må være forberedt på å kunne dokumentere at de har bruksrett for samples brukt i bidraget. Hvis tilfredsstillende dokumentasjon ikke kan fremskaffes kan bidrag bli diskvalifisert.

  Hvis du er i tvil er det bedre å spørre oss før du leverer inn bidraget enn å bli diskvalifisert etter at du har levert.

 5. Antall bidrag per deltaker

  Du kan ikke delta med mer enn ett bidrag. Det er lov til å være flere om ett bidrag, men da kan ikke de som samarbeider levere individuelle bidrag i tillegg til dette.

 6. Maksimal lengde

  Tre (3) minutter og søtten (17) sekunder. Bidrag som varer vesentlig lenger enn 03:17 vil bli diskvalifisert. Bidrag som varer "litt" mer enn 03:17 vil bli klippet på 03:17.

 7. Kåring av en vinner

  Vinneren vil bli kåret med en kombinasjon av stemmer fra publikum og jury-stemmer.