Vikingskipet, Hamar
27.–31. mars, 2013

Hacking Competition

Oppgavene finner du på hack.tg13.gathering.org


Regler


 1. Juridiske opplysninger

  Hacking av systemer og nettverk uten tillatelse er ulovlig.
  Vi oppfordrer ikke og tolererer heller ikke misbruk av eller innbrudd i systemer som du ikke skal angripe som en del av konkurransen. Denne konkurransen er ment å lære bevissthet om metoder og teknikker slik at du kan beskytte deg mot dem, ikke for at du skal bruke dem mot andre.

 2. Oppførsel

  Du har kun lov til å jobbe/hacke mot mål som er definert i de spesifikke oppgaver i denne konkurransen. Du har ikke under noen omstendighet lov til å angripe eventuelle datasystemer, nettsider eller annen infrastruktur utenfor de spesifikke oppgaver i denne konkurransen.
  I tillegg kan du ikke angripe infrastrukturen til konkurransen, inkludert men ikke begrenset til konkurransens hjemmeside og / eller annet relatert utstyr.

  Rettferdighet
  Selv om dette er en konkurranse, så har du ikke lov til å sabotere, forvirre, feilinformere, ødelegge eller på annen måte hindre de andre deltakerne.

 3. Hold på dine hemmeligheter

  Du har ikke lov til å gi eller distribuere noen løsninger til andre deltakere.

  Du har imidlertid lov til å samarbeide og diskutere oppgavene med andre, forutsatt at den endelige løsningen til enhver oppgave er din egen.

 4. Diskvalifikasjon

  Brudd på disse reglene vil føre til umiddelbar diskvalifikasjon. Ansvarlige for gjennomføringen av konkurransen vil være de eneste som kan avgjøre hva som fører til diskvalifikasjon. Beslutningen om å diskvalifisere enhver deltaker er endelig og er ikke åpen for klager.

 5. Kåring av vinnere

  Vinnere vil bli valgt basert på antall poeng samlet ved å fullføre oppgaver i konkurransen. Premier kan også gis for hver kategori. Endelig premieliste vil bli bestemt av total deltakelse i denne konkurransen.