Vikingskipet, Hamar
27.–31. mars, 2013

Powerup i livets spill!

Med konkurransen "Powerup i livets spill!" ønsker vi å stimulere til utvikling av helt nye og friske forslag til helse- og omsorgsløsninger. Har du den neste fantastiske idéen, og entusiasmen det tar for å få brakt den til live?

Les mer om konkurransen her.

Regler

 1. Innlevering

  Bidraget skal leveres som et ZIP- eller RAR-arkiv som inneholder de filene du trenger for å forklare ideen din.

 2. Tema 1

  Lag en idé/skisse/konseptbeskrivelse for en spillapplikasjon som bidrar til å forbedre og/eller effektivisere dagens helse- og omsorgssektor, feks utfordringene listet opp ved Sunnaas sykehus nedenfor. Konkurransebidrag som også demonstrerer, ved hjelp av enkel prototype, hvordan spillet vil fungere, vil få ekstra oppmerksomhet av juryen.

  Tema 2

  Lag en idé/skisse/konseptbeskrivelse for et spilltreningssenter som bruker spillteknologi for å stimulere til trening av sanser, motorikk av fysisk eller psykisk art e.l. Man vektlegger evnen til å bruke tilgjengelig teknologi. Legg med konkrete eksempler på hvordan senteret kan tas i bruk for de konkrete utfordringene du vet om selv eller som listet opp ved Sunnaas sykehus.

 3. Levering

  Du kan delta i konkurransen med enhvert idé/skisse/konseptbeskrivelse du har laget, enten alene, eller med teamet ditt.

 4. Kriterier juryen dømmer etter

  Juryen vil vektlegge oppfinnsomhet, gjennomføringsmulighet og de funksjonelle muligheter man beskriver i ideskissen

 5. Bli med i den regionale finalen

  Bidrag plukket ut av juryen i denne konkurransen kvalifiserer til deltakelse i den regionale finalen som avholdes senere i år. Du vil få assistanse og hjelp til å utvikle programmet ditt for disse finalene. Dette gir deg muligheten til å vinne flere premier og tiltrekke seg mer oppmerksomhet og grunnla til ideen din!

Bakgrunn og motivasjon

Regionale Forskningsfond – Hovedstaden, Sunnaas Sykehus, Innovation Norway, The Gathering 2013 og Oslo Medtech inviterer til en kreativ konkurranse i utvikling av spillapplikasjoner og spilltreningssenter til bruk i helse- og omsorgssektoren.

Se for deg Sunnaas Sykehus med sine pasienter og ansatte. Sykehuset skal snart bygge et nytt bygg som gjør at teknologi i bygget kan bygges inn i et spill. Som spillutvikler vil du kunne lage det spillet som gjør at Sunnaas gir sine pasienter en bedre hverdag.