Vikingskipet, Hamar
27.–31. mars, 2013

Small HTML

Oppgave

I år skal dere implementere en klassisk demo-effekt: En spinnende «twister». Vi har laget et eksempel, selv om dere ikke bør se på den for inspirasjon for koden deres - den er over 17MB stor.

Last ned eksemplet her.
 

Regler

 1. Innlevering

  Oppgaven vil bli annonsert på partyet, og deadline for innlevering vil være 24 timer etter annonseringen av oppgaven.

  Bidrag til konkurransen skal leveres gjennom det web-baserte compo-systemet, som én enkelt .html-fil med navnet "small.html". Leverer du med et annet filnavn, vil dette endres før vi kjører filen.

 2. Kåring av en vinner

  Vinneren vil være bidraget som har minst filstørrelse. For å vinne må alle kriteriene gitt i oppgaven tilfredstilles.

 3. Bruk av script og stilsett

  Bruk av CSS og klientside-kode er tillatt.

 4. Inkludering av eksterne ressurser

  Bidraget kan ikke inkludere eller referere eksterne ressurser eller filer, verken lokalt på datamaskinen eller via nettverket.

 5. Nettlesere og standarder

  Bidraget vil testet i siste tilgjengelige, stabile versjon av Chrome ved innlevering.

  Bidraget er ikke nødt til å validere mot noen standarder eller fungere i flere browsere.

 6. Dømming

  Du skal prøve å tilnærme deg utseendet og effekten i eksempelkoden så mye som mulig, men innleveringen din trenger ikke være en pikselperfekt gjenskapning. Vi vil ha gjenskapninger av effekten, ikke de eksakte dimensjonene, fargene eller timingen. Minstekravene er at canvaset skal være 640x480, twisteren skal ha fire sider med en unik farge på hver side, twisteren skal være omtrent like stor som i eksempelkoden, og den må gjøre en full rotasjon på ikke mer enn 20 sekunder. Bakgrunnsfargen må være svart. Om du er usikker på om innleveringen din møter minstekravene vennligst ta kontakt med Creativia-crewet.