Vikingskipet, Hamar
27.–31. mars, 2013

Themed Photo Manipulation

Vi gir deg stock-foto som du bruker til å lage et imponerende bilde.

Last ned de høyoppløselige bildene her!


Regler

Minumum tre av de seks utleverte stock-fotoene må tydelig vises i bidraget ditt. Du kan også bruke andre elementer enn disse fotoene til å lage bildet ditt, som for eksempel tegninger, brushes, teksturer, 3D-modeller og annet, så lenge du har rettighetene til å bruke disse elementene. 

 1. Innlevering

  Bidrag til konkurransen skal leveres som et ZIP- eller RAR-arkiv som inneholder følgende filer:

   • Det ferdige bildet i 16:9 format, i størrelse 1920×1080 piksler eller større. Dette er for å forsikre at bidraget ikke trenger skalering ved visning på storskjerm. Dette betyr også at du ikke kan levere bidrag i portettorientering.
   • En tekstfil som innholder kontaktinformasjon og informasjon om bildet (f. eks. hvor bildet er tatt, eller andre ting juryen bør vite.)
   • Hvis du bruker andre foto i bidraget ditt må du legge ved de urørte orginalene. 

  Bruk følgende filnavn i arkivet:

   • Visningsversjon: Tittel-dittnavn.png/jpg
   • Orginaler: Tittel-dittnavn-original-photo-xx.png/jpg (der xx er en identifikator og bør forklares i tekstfilen din som inneholder informasjon om bidraget).
 2. Tillatte filformater

  • PNG (.png)
  • JPEG (.jpg/.jpeg)
 3. Tekst i bildet

  Det skal ikke være noe tekst i bildet, med mindre det er en naturlig del av bildet. Hvis du for eksempel tegner en bil, har du naturligvis lov til å utstyre bilen med nummerskilt. 

 4. Originalitet

  Alle elementer i bildet må være laget eller eid av deg. Dette betyr at du ikke kan bruke fonter, clip-art, bilder eller deler av bilder, noe du har "funnet" på deviantArt osv. Du kan ikke bruke figurer og konsept fra film, videospill eller annen populærkultur.

  Denne regelen gjelder naturligvis ikke for stock-fotoene som skal brukes i konkurransen.

 5. Visning og avstemning

  I denne konkurransen vil det vises maksimalt 20 bidrag. Plassering i konkurransen vil bli avgjort ved avstemning fra publikum.