Vikingskipet, Hamar
27.–31. mars, 2013
Useful Phone Utility

Useful Phone Utility

Regler

 1. Innlevering

  Bidrag til konkurransen skal leveres gjennom det web-baserte compo-systemet.

  Hvis du har lyst til å gjøre oss ekstra glade laster du opp et ZIP- eller RAR-arkiv som inneholder både selve bidraget, samt en kort tekstfil med informasjon om bidraget i tillegg til kontaktinformasjon.

 2. Kriterier juryen dømmer etter

  Appen bør være noe som gjør hverdagen vår enklere og morsommere. Den bør også vise frem kule ting man kan gjøre i HTML5 i kombinasjon med native mobil APIer, men det er ikke et krav at man bruker native APIer. Appen bør fungerer på FirefoxOS.
  Vi gir ekstra pluss for idéer som har globalt potesiale. Vi har sans for humor, og verdsetter sprø idéer.

 3. Originalitet

  Du må ha laget ditt eget bidrag.

  Dette betyr at å levere inn en link til eller enkel wrapper for m.facebook.com ikke er tillatt, og det samme gjelder all annen programvare du ikke har laget selv. Prøv å unngå å være tåpelig. Er usakligheter din greie - prøv useless utility!

 4. Kåring av en vinner

  Vinneren vil bli valgt av en jury bestående av Comoyos utviklerteam på TG og medlemmer av Creativia crew.

 5. Tillatte språk og plattformer

  Appen må være laget med HTML5/JavaScript/CSS og må kunne kjøres i Firefox OS. Du kan teste hvordan appen fungerer i Firefox OS ved å laste ned “Firefox OS simulator” som en add-on til Firefox.

Om Comoyo
Comoyo er et Internett-selskap som leverer TV og film strømnings-tjenester og Internett-baserte kommunikasjonstjenester. Comoyo bidrar også til Mozillas utvikling av det webbaserte mobiloperativsystemet Firefox OS og vil da naturligvis at flere skal begynne å lage HTML5 apps. Som samarbeidspartner til The Gathering bidrar Comoyo med Geeksphone-telefoner i premie, stiller som programmeringsmentorer og holder foredrag om Firefox OS og HTML5. Hvis du vil lære deg å lage Apps eller har spørsmål angående konkurransen kan du møte mentorene fra Comoyo i Creativia Lounge.