Vikingskipet, Hamar
27.–31. mars, 2013
Composystem

Composystem

Dette er en guide til konkurransesystemet som vi bruker for å håndtere bidrag i de kreative konkurransene.

Composystemet finner du på: compo.tg13.gathering.org

Innlogging

Deltakere med en gyldig billett til The Gathering kan logge seg inn med sin Geekevents-konto.

Hvis du er crew-medlem, må du logge inn med samme brukernavn og passord som i Wannabe.

Hvis du er sponsor, og ikke har en billett i Geekevents, må du ta kontakt med Creativia sin helpdesk.

Opplasting av bidrag

I meny, velg Upload an entry. Her vil du finne et skjema hvor du kan skrive inn informasjon om ditt bidrag.

I feltet markert med Compo, må du velge hvilken konkurranse du skal bidra i.

I feltet markert Product title, må du skrive navnet/tittelen på bidraget ditt - vennligst velg en beskrivende tittel, i stedet for «TG12 Compo Entry». Tittelen vil bli vist i compo-presentasjonen både før og etter bidraget ditt.

I feltet markert Author, skriv ditt navn/nick.

I feltet markert Comment, kan du legge ved en kommentar som vises sammen med tittelen på ditt bidrag. Dette feltet er ikke obligatorisk, så du må ikke skrive noe her. Hvis du har en kommentar angående bidraget ditt som er nyttig eller interessant, er dette stedet å skrive det.

I feltet markert Comment for the organizers, kan du skrive ekstra informasjon som du mener at konkurranse-teamet trenger å vite om bidraget ditt. Dette kan være telefonnummeret ditt hvis du tror at konkurranse-teamet trenger å få kontakt med deg, eller andre spesifikke instrukser om hvordan bidraget ditt skal vises frem. Dette feltetet er heller ikke obligatorisk, så du trenger ikke å skrive noe her hvis det ikke er nødvendig.

I feltet markert Uploaded file er hvor du laster opp det faktiske bidraget ditt.

Du må laste opp bidraget ditt som en zip- eller rar-fil som inneholder alle påkrevde filer for konkurransen du ønsker å delta i. Vennligst les gjennom konkurransereglene, både de generelle og de som er spesielle for konkurransen du ønsker å bidra i, for å være helt sikker på at du har levert alt som er påkrevd.

Husk dessuten å navngi filen du laster opp på følgende format: Entry-title-by-artist.zip/rar. For eksempel: Vafler-blant-publikum-by-Ola-Compodeltaker.rar.

Det er ikke nødvendig å inkludere navnet på konkurransen bidraget skal være med i, siden dette allerede er dekket av en av de andre feltene.

Alle bidrag som blir vist i konkurransen vil bli tilgjengeliggjort på ftp.gathering.org etter konkurransevisningen. Det er derfor viktig at du IKKE inkluderer noen form for personlig informasjon, som telefonnummer og liknende, i arkivet du laster opp, hvis du ikke ønsker dette offentlig tilgjengelig. Bruk feltet Comment for Organizers for slik informasjon.

I feltet markert Screenshot, skal du laste opp en skjermdump av bidraget ditt. Denne skjermdumpen vil vises på siden for stemming og i bildegalleriet. I grafikkonkuransene, bør du laste opp ditt fulle konkurransebidrag. Husk å skalere bildet til 16:9, siden de vil bli auto-beskjært til miniatyrbilder. Husk også å laste opp en fullskjerm skjermpdump til demo-konkurransen også.

Når du er ferdig med å fylle ut skjemaet, trykk på Upload entry og bidraget ditt vil bli lastet opp og levert.

Tidsfrister

I noen konkurranser, er det to tidsfrister - myk (soft) og hard. Vennligst husk å registrere bidraget ditt i konkurransesystemet FØR den myke tidsfristen. Hvis ikke dette blir gjort, vil du ikke kunne bidra i konkurransen. Du må også huske å levere den endelige versjonen før den harde tidsfristen, og vi tillater plassholdere (placeholders).

Edit entries

I denne menyen kan du se og redigere alle bidragene dine. Hvis du har glemt noe, eller trenger å endre noe, kan du gjøre dette her. Særlig i grafikkonkurransene er det viktig at du husker å inkludere alle arbeidsskissene dine, ellers vil du bli diskvalifisert.

Du kan oppdatere bidraget ditt så mange ganger du vil innen tidsfristen for konkurransen.

I denne menyen kan du også se statusen på alle dine bidrag, og eventuelle tilbakemeldinger fra konkurranse-teamet. Du vil kun motta tilbakemelding hvis det er noe galt med bidraget ditt. Det er ditt eget ansvar å sjekke status for dine bidrag.

Status

«New» betyr at bidraget ditt er lastet opp, og at ingenting er blitt gjort med det enda.

«Qualified» betyr at bidraget ditt er fantastisk og vil bli vist i konkurransen.

«Non-qualified» betyr at vi ikke har mulighet til å vise alle bidrag, og at ditt bidrag dessverre ikke bil bli vist. Bedre lykke neste gang! Vi setter også bidraget ditt til non-qualified hvis det er et problem med bidraget ditt. Hvis du ikke fikser det før konkurransefristen vil du bli diskvalifisert.

"Disqualified" betyr at du har brutt en eller flere konkurranseregler. Vennligst les reglene på nytt.

Stemming

Alle konkurranser blir åpnet for avstemming med en gang compoen har blitt vist.

Under Vote-menyen, vil du finne en liste over alle konkurranser som er åpne for stemming. For å avgi din stemme, trykk på konkurransen.

I år vil vi ha avstemming basert på poeng, der du kan gi fra 0 til 5 poeng per bidrag.

Du kan gi poeng til så mange bidrag du vil. Du kan også gi samme antall poeng til flere bidrag.

Husk å klikke på «Submit votes» for å lagre stemmene dine!