Vikingskipet, Hamar
27.–31. mars, 2013
Counter-Strike Global Offensive

Counter-Strike Global Offensive


Husk at ALLE CSGO kampene blir spilt på Qpad-scenen!


Counter-Strike Global Offensive er et første persons skytespill utviklet av Valve og Hidden Path Entertainment. Dette er det fjerde spillet innenfor Counter-Strike serien.

Global Offensive ble utgitt 21 August, 2012. Global Offensive ble utgitt til PC og Xbox. Spillet er en den nyeste versjonen som er utgitt i Counter-Strike serien, og inneholder en oppdatering av gamle baner, men også helt nye baner og spill-modus.

Turneringen på The Gathering 2013

Lions E-Sport Klubb vil holde en Counter-Strike: Global Offensive 2 mot 2 aim map turnering på the gathering I år. Denne vil bli spilt i sin helhet på turnerings-pcer satt opp i ett eget området.

Det vil spilles to kvalifiseringsrunder, en på torsdag og en på fredag, for å finne de 16 beste som vil spille ett finale-sluttspill på lørdag under The Gathering. Dette betyr at alle har to sjanser til å kvalifisere seg om man melder seg på før kvalifiseringsrundene er fulle.

Kampene spilles raskt og actionfylt, det første laget som vinner 10 runder, vinner kampen! Men man må vinne med i hvertfall 2 runder så om en kamp er jevn kan dette bli kjempe spennende!

Counter-Strike Global Offensive 2vs2

Sted: The Gathering 2013, Vikingskipet Hamar, Norge
Turneringens format: Single Elimination
Antall deltagere: 32 lag per kvalifisering (64 lag totalt)
Tidsfrist for registrering: Onsdag 27. Mars 2013 – 23:59
Regelsett: Link

Det er enda mer informasjon i regelsettet så vi ber dere alle lese det!

Brackets for Torsdag: Klikk Her
Brackets for Fredag: Klikk Her!

Brackets for Lørdag: Klikk Her!

Tidsskjema: Klikk Her

Kontakte turneringens ansvarlige
Om du behøver kontakt med turneringens dommere kan du gjøre dette på irc-kanalen #tg.csgo i quakenet nettverket eller du kan klikke her for å bruke en nett-klient.

Mer informasjon om turneringen vil bli publisert på denne siden så raskt som mulig, vi anbefaler at du holder deg oppdatert ved å besøke denne siden så ofte som mulig.