Vikingskipet, Hamar
27.–31. mars, 2013
Dota 2

Dota 2

Dota2 er et action real time strategy spill hvor taktikk og koordinasjon spiller en viktig rolle. Hovedmålet i Dota2 er å ødelegge motstander sin trone, disse tronene er forsvart av flere tårn som fordeler seg over 3 stier.

Det blir spilt 5 mot 5 der hver spiller styrer hver sin helt for å slå motstanderen sin. Før spillet starter så velger hvert lag vekk totalt 5 helter hver som blir bannlyst fra kampene og som ikke kan bli valgt.

Turneringen på The Gathering 2013

Lions E-Sport Klubb vil i samarbeid med Logitech holde en Dota 2 turnering på The Gathering i år. Turneringen starter med et gruppespill i formatet best av 2 før man ser på poengsummen og fordeler lagene ut i sluttspillet.

De 8 beste går videre til øvre sluttspill, de 8 neste går til nedre sluttspill og resterende ryker ut av turneringen. Alle rundene i sluttspillet vil bli spilt i formatet Best av 3, hvor vi avslutter det hele med best av 5 i finalen – I finalen vil laget som kommer fra øvre-sluttspill ikke har noen kartfordel (1-0) eller muligheten til å falle ned i nedre sluttspill for å spille seg opp igjen.

Dota 2 5v5

Sted: The Gathering 2013, Vikingskipet Hamar, Norge.
Turneringsformat: Gruppespill med Double elimination sluttspill.
Antall Deltagere: Ubegrenset.
Tidsfrist for registrering: Onsdag 27. Mars 2013 – 23:59.
Regelsett: Link

Det er enda mer informasjon i regelsettet så vi ber dere alle lese det!

Brackets: Klikk Her!

Tidsskjema: Klikk Her

Kontakte turneringens ansvarlige
Om du behøver kontakt med turneringens dommere kan du gjøre dette på irc-kanalen #tg.dota2 i quakenet nettverket eller du kan klikke her for å bruke en nett-klient.

Mer informasjon om turneringen vil bli publisert på denne siden så raskt som mulig, vi anbefaler at du holder deg oppdatert ved å besøke denne siden så ofte som mulig.