Vikingskipet, Hamar
27.–31. mars, 2013
League of Legends

League of Legends

League of Legends er ett action-RTS/MOBA-spill utviklet, og utgitt av Riot Games. Med en type spillmekanikk hvor man spiller kamper i «fields of justice». Fokuset ligger mye på lagspill hvor man må lese motstanderen og hele tiden være på tærne og ha hyppige taktikk-endringer underveis. Vi gleder oss til å se hvordan kampene utspiller seg under årets The Gathering.

League of Legends er et gratis MOBA som er utrolig moro å spille sammen med venner, eller alene om du har litt tid å slå ihjel. Du kan laste ned League of Legends fra den offisielle nettsiden, etter det er alt du trenger å gjøre er å lage deg en konto og dra ut i The Fields of Justice for å bekjempe motstanderne.

Turneringen på The Gathering 2013

I år vil The Gathering ha to turneringer i League of Legends. Den første vil være en 5 mot 5 kamp, hvor hver spiller får tildelt en tilfeldig helt og det er bare en sti man kan gå. Også kalt "ARAM" (All Random All Mid) og hovedmålet er å ødelegge motstanderens Nexus for å vinne kampen.

Den andre turneringen spilles 3 mot 3, her vil det i starten av hver kamp gjennomføres en runde hvor man velger helter og velger helter ingen kan velge. Når du så kommer inn i spillet, har man i denne spillmodusen to sier man kan gå i og en jungel hvor det er nøytrale monstre man kan drepe for gull og erfaringspoeng. Også her er hovedmålet å ødelegge fiendens Nexus.

League of Legends 5v5 ARAM

Sted: The Gathering 2013, Vikingskipet Hamar, Norge
Turneringens format: Single Elimination Bracket
Deltagende lag: 128 lag
Frist for registrering: Onsdag 27. Mars2013 – 23:59
Tidsskjema: Klikk Her
Regelsett: Link
Brackets: Klikk Her!

League of Legends 3v3

Sted: The Gathering 2013, Vikingskipet Hamar, Norge
Turneringens format: Single Elimination Bracket
Deltagende lag: 64 lag
Frist for registrering: Onsdag 27. Mars2013 – 23:59
Tidsskjema: Klikk Her
Regelsett: Link
Brackets: Klikk Her!

Kontakte turneringens ansvarlige
Om du behøver kontakt med turneringens dommere kan du gjøre dette på irc-kanalen #tg.lol i quakenet nettverket eller du kan klikke her for å bruke en nett-klient.

Mer informasjon om turneringen vil bli publisert på denne siden så raskt som mulig, vi anbefaler at du holder deg oppdatert ved å besøke denne siden så ofte som mulig.