Vikingskipet, Hamar
27.–31. mars, 2013
QuakeLive

QuakeLive

Quake Live er et veldig raskt og intensivt FPS, eller førstepersons skytespill om du vil. Formålet i kampen er å drepe motstanderen for å få poeng. Alt dette skjer mens man hele tiden må passe på å holde seg i livet, skaffe seg mer liv og våpen.

I starten av kampen starter man med et veldig ordinært våpen så det viktigste i starten er å finne bedre våpen, mer liv og ammunisjon som ligger spredd rundt på kartet. Spillere som ikke klarer å finne seg bedre våpen før en direkte kamp med motstanderen kommer til å tape veldig raskt. Det er derfor viktig å bevege seg rundt på en måte som lar deg fylle opp mer liv og våpen før og etter kamper med motstanderen din.

I de fleste modusene i spillet vil du starte på nytt på et tilfeldig sted etter å ha blitt drept. Du starter da med fult liv og litt ekstra beskyttelse. Du kan fylle opp enda mer om du finner mer liv rundt på kartet. Du starter også på nytt uten de våpene du fant før du døde så du må ut å finne de på nytt før motstanderen finner deg igjen siden han da har en fordel ved å fortsatt ha sine mer avanserte våpen klar for bruk.

Spille avsluttes når grensen for antall runder vunnet er nådd. I modusen som spilles på The Gatherings konkurranse er det ingen runde-grense men tid som bestemmer. Det vil si at den med flest runder på 10 minutter vinner. Se reglene for mer informasjon.

Spillet er gratis og kan lastes ned og spilles direkte i din nettleser fra www.quakelive.com. Legg det inn å øv litt før du melder deg på konkurransen slik at du stiller enda sterkere.

Quake Live Tournament

Sted: The Gathering 2013, Vikingskipet Hamar, Norge
Turneringens format: Single Elimination
Antall deltagere: Ubegrenset
Tidsfrist for registrering: Onsdag 27. Mars 2013 – 23:59
Regelsett: Link

Det er enda mer informasjon i regelsettet så vi ber dere alle lese det!

Brackets: Klikk Her!

Tidsskjema: Klikk Her

Kontakte turneringens ansvarlige
Om du behøver kontakt med turneringens dommere kan du gjøre dette på irc-kanalen #tg.ql i quakenet nettverket eller du kan klikke her for å bruke en nett-klient.

Mer informasjon om turneringen vil bli publisert på denne siden så raskt som mulig, vi anbefaler at du holder deg oppdatert ved å besøke denne siden så ofte som mulig.