Vikingskipet, Hamar
27.–31. mars, 2013
ShootMania Joust

ShootMania Joust


Problemer med å finne motstanderen, Gå på IRC-Kanalen!


Ved å bruke rammeverket I TM2 er ShootMania ett fartsfylt FPS hvor spilleren er I hoved fokus!Det er du som bestemmer hvordan du vil spille. Enten laget utelukkende for ShootMania Storm eller skapt av ShootMania-samfunnet, vil det store utvalget av kart og spill-modus tilby endeløse utfordrende opplevelser. Spill en mot en, lag et lag eller delta I en turnering... Det er lett å spille, men vanskelig å mestre!

Og best av alt ShootMania er nå I “Open Beta”, du kan laste det ned og spille det helt gratis! Bare gå til ShootMania sin nettside eller steam store for å laste ned spillet. Spill for å utvikle dine ferdigheter så du kan bli med i turneringen på The Gathering 2013!

Shootmania Shootmania Shootmania

 

Turneringen på The Gathering 2013

Vi I Lions E-Sport Klubb vil holde en Shootmania Joust turnering på the gathering I år. Joust er en spill-modus I Shootmania der man spiller en mot en. Du får poeng om du klarer å ta ned fienden I en runde, og når en poeng grense er nått vinner du kampen!

Akkurat nå så er Shootmania I “open beta” noe som betyr at alle kan delta I turneringen, bare last ned spillet gratis. Vi håper du gjør dette og registrerer deg til vår turnering, ikke bare er det litt penger og pc-utstyr å kjempe om men du får også mulighet til å ta med deg hjem litt kult “swag”.

Lions E-sport Klubb kommer også til å ha en stream som vil vise Shootmania action fra the gathering. Så om du ikke har muligheten til å være med på the gathering kan du kose deg med vår sending. Ikke bare vil du kunne se kampene fra turneringen vi skal holde, men vi vil også ha noen morsomme konkurranser kun for dere som ser på sendingen vår!

ShootMania Joust 1vs1

Sted: The Gathering 2013, Vikingskipet Hamar, Norge
Turneringens format: Double Elimination - Best av 3 kart per kamp
Antall deltagere: Ubegrenset
Tidsfrist for registrering: Onsdag 27. Mars 2013 – 23:59
Last ned kart: Link
Regelsett: Link

Det er enda mer informasjon i regelsettet så vi ber dere alle lese det!

Brackets for turneringen: Klikk Her

Tidsskjema: Klikk Her

Kontakte turneringens ansvarlige
Om du behøver kontakt med turneringens dommere kan du gjøre dette på irc-kanalen #tg.sm i quakenet nettverket eller du kan klikke her for å bruke en nett-klient.

Mer informasjon om turneringen vil bli publisert på denne siden så raskt som mulig, vi anbefaler at du holder deg oppdatert ved å besøke denne siden så ofte som mulig.

Lions E-Sport klubb Nadeo Ubisoft