Vikingskipet, Hamar
27.–31. mars, 2013
TetriNET

TetriNET

"TetriNET er ett fler-spiller online Tertris spill for opp til seks spillere, utviklet av St0rmCat i 1997. Siste offisielle versjone er 1.13. Spillet var orginalt utviklet for Windows men har senere blitt portert til andre plattformer. I 2000 utga St0rmCat TetriNET 2, som har bedre grafikk, flere typer spesialblokker og litt flere nye funksjoner som foreksempel en master server. TetriNET spilles som en standard fler-spiller Tetris spill, men med en vri: klarere rader får spesialblokker til å vise seg i spillerens felt." - TetriNET.info

På the gathering 2013 vil vi holde en 128 spiller single elimination turnering, for å delta må du laste ned versjon 1.13 av spillet tilgjengelig fra den offisielle TetriNET web-siden, samt registrere deg for å delta når turneringen åpner første dag av the gathering.

Turneringen vil bli spilt ut i løpet av Torsdag, Fredag og Lørdag, og vi vil gradvis øke antall runder som blir spilt per kamp fra best av 3 runder i innledende kampene til best av 5 i kvart og semi-finalene for så å avslutte det hele med en best av 7 finale.

TetriNET 1vs1

Sted: The Gathering 2013, Vikingskipet Hamar, Norge
Turneringens format: Single Elimination Bracket
Antall deltagere: 128 spillere
Tidsfrist for registrering: Onsdag 27. Mars 2013 – 23:59
Regelsett: Link

Det er enda mer informasjon i regelsettet så vi ber dere alle lese det!

Bracket: Klikk Her!
Tidsskjema: Klikk Her

Kontakte turneringens ansvarlige
Om du behøver kontakt med turneringens dommere kan du gjøre dette på irc-kanalen #tg.tetrinet i quakenet nettverket eller du kan klikke her for å bruke en nett-klient.

Mer informasjon om turneringen vil bli publisert på denne siden så raskt som mulig, vi anbefaler at du holder deg oppdatert ved å besøke denne siden så ofte som mulig.