Vikingskipet, Hamar
27.–31. mars, 2013
Trackmania Nations Forever

Trackmania Nations Forever

Trackmania er et spill som entret eSport-verdenen i 2006, da ble det etterspurt et bil-spill som skulle bli brukt på ESWC 2006 finalen i Paris, Frankrike. Det franske spillselskapet NADEO lagde "TrackMania Nations" i samarbeide med ESWC og siden den gang har spillet bare vokst og vokst. På verdensbasis er det registrert 3 385 909 spillere. I Norge er det drøye 80 000 spillere som har laget en bruker. TrackMania kjøres etter "første mann i mål"-prinsippet en mot en og lag mot lag. Spillet, som forkortes TMN(F), har blitt plukket opp av mange store festivaler og turneringer de siste årene og tilhengerskaren bare vokser og vokser.

Turneringen på The Gathering 2013

Trackmania Nations Forever turneringen blir I år hold av Fredrik "Bergie" Bergmann igjennom ordningen vi har for deltager arrangerte turneringer.

Trackmania Nations Forever er ett gratis spill som er tilgjengelig enten igjennom steam store eller du kan laste det ned fra trackmaniaforever.com. Dette betyr at det er ingen unnskyldninger for å ikke delta! Bare last ned spillet og registrer deg til turneringen.

Turneringen er lagt opp til å gå over to dager, Fredag og Lørdag. Men om det registrerer seg flere deltagere enn antatt vil dette endres til å strekke seg over tre dager, Torsdag tilogmed Lørdag. Det vil spilles "cup" spill-modus med både gruppespill og double elimination sluttspill.

Det er også utgitt en egen kart-pakke for The Gathering, denne kan du laste ned her så du kan starte treningen for turneringen.

Premier (verdi både i penger og utstyr):
1.  3000 NOK
2.  2000 NOK
3.  1000 NOK

Husk også på at registrering til turneringen vil stenge Torsdag 28. 23:59!

Mer informasjon om turneringen, spørsmål så vel som registreringene til turneringen vil bli holdt I den offisielle tråden på forumet til the gathering.