Vikingskipet, Hamar
27.–31. mars, 2013
Søk crew
Vi laget TG i 2012, vil du være en av oss i 2013 bør du søke i dag.
Foto av Steinar H. Gunderson

Søk crew

Vil du gjøre The Gathering 2013 til tidenes beste TG? Da bør du søke crew.
Generelt

Oppdatering 17. november:

Wannabe åpner for opptak lørdag 1. desember. Det vil fremdeles være mulig å søke etter denne datoen, men noen crew kan fylles allerede den 1. desember dersom de har fyllt plassene sine. Så, dersom du ønsker å være en del av TG13-crewet bør du søke innen den 1. desember. 

Åpent for søk

Vi har åpnet for søknader til crew-stillinger på TG13. Og for å gjøre TG13 til tidenes beste TG trenger vi nettopp din hjelp.

Så gå til Wannabe.gathering.org nå, les crew-beskrivelsene og søk.

Crewet

Å være crew på The Gathering er virkelig noe helt spesielt. Én gang i året samles vi for å realisere TG-eventyret. Det finnes mange spennende arbeidsoppgaver for de som har evnen og/eller viljen. 

Vi har Event som med sine kunnskaper innenfor scenedesign, inkludert lys, lyd og AV, og dekorasjoner vekker arenaen til live. De står også bak compoer - både gaming og kreative - de underholder på scenen og bak scenen sørger de for at all moroa blir foreviget. 

Så har vi Security, som tar vare på oss alle sammen, blant annet forhindrer de trøbbelmakere i å komme inn i skipet. Medic-teamet hjelper dem som skulle ha akutt behov for medisinsk assistanse. 

Tech er menneskene som hvert år fortsetter å levere et av verdens største midlertidige nettverk. De har også ansvaret for alt vi trenger av servere (DHCP og mye, mye mer) i tillegg til å tilby support for alle våre deltagere. 

Det du leser nå er produsert av Info-crewet, som også lager systemer som Wannabe, skriver for gathering.org og alle andre informasjonskanaler. Info:desk hjelper alle som har spørsmål under arrangementet, og presse-crewet behandler alle pressehenvendelser. 

Sist, men ikke minst er det Core, som gjør det de andre ikke gjør. De sørger for at crewet får mat, tar seg av logistikk, sponsorer og alt annet som måtte dukke opp. 

Gjør deg kjent med de forskjellige crewene ved å lese crew-beskrivelsene.

Vil du gjøre søknaden din best mulig, vi har samlet seks gode tips, les dem.