Vikingskipet, Hamar
16.–20. april, 2014
Hacking Competition

Hacking Competition

Denne konkurransen går ut på å hacke diverse ting.

Oppgavene vil bli lagt ut på hack.tg14.gathering.org 

Hvordan deltar jeg?

Du går inn på lenken over med oppgavene og løser den ut i fra oppgaveteksten.

Hva skal jeg levere?

Hva du skal gjøre eller levere er beskrevet i hver oppgave, det kan være mye forskjellig, så sørg for å lese oppgavene nøye!

Hvordan vinner jeg?

For hver oppgave du løser blir du belønnet med poeng. Hackeren med flest poeng vinner konkurransen.

Hva kan jeg vinne?

1. plass: 6000 NOK.
2. plass: 3000 NOK.
3. plass: 2000 NOK.
4. plass: 1000 NOK.
5. plass: 500 NOK.

Viktige juridiske opplysninger

Hacking av systemer og nettverk uten tillatelse er ulovlig.
Vi oppfordrer ikke og tolererer heller ikke misbruk av eller innbrudd i systemer som du ikke skal angripe som en del av konkurransen. Denne konkurransen er ment å lære bevissthet om metoder og teknikker slik at du kan beskytte deg mot dem, ikke for at du skal bruke dem mot andre.

Oppførsel
Du har kun lov til å jobbe/hacke mot mål som er definert i de spesifikke oppgaver i denne konkurransen. Du har ikke under noen omstendighet lov til å angripe eventuelle datasystemer, nettsider eller annen infrastruktur utenfor de spesifikke oppgaver i denne konkurransen.

I tillegg kan du ikke angripe infrastrukturen til konkurransen, inkludert men ikke begrenset til konkurransens hjemmeside og / eller annet relatert utstyr.

Rettferdighet
Selv om dette er en konkurranse, så har du ikke lov til å sabotere, forvirre, feilinformere, ødelegge eller på annen måte hindre de andre deltakerne.

Hold på dine hemmeligheter
Du har ikke lov til å gi eller distribuere noen løsninger til andre deltakere.

Du har imidlertid lov til å samarbeide og diskutere oppgavene med andre, forutsatt at den endelige løsningen til enhver oppgave er din egen.

Diskvalifikasjon
Brudd på disse reglene vil føre til umiddelbar diskvalifikasjon. Ansvarlige for gjennomføringen av konkurransen vil være de eneste som kan avgjøre hva som fører til diskvalifikasjon. Beslutningen om å diskvalifisere enhver deltaker er endelig og er ikke åpen for klager.

Foto:
Fotoet er tatt av Steinar H. Gunderson og er fra hacke-konkurransen på TG13. Her dirkes det låser!