Vikingskipet, Hamar
16.–20. april, 2014
Starcraft II 1v1 Turnering

Starcraft II 1v1 Turnering

Sted: The Gathering 2014, Vikingskipet Hamar, Norge
Turneringens format: Double Elimination Bracket
Antall deltagere: Unlimited
Frist for registrering: 11am, Torsdag 17 April 2014
Tidsskjema: Mer info kommer
Brackets: Registrer Her!

Gratulerer til vinnerne av Starcraft II på TG14!

1 plass - SEEDsolO
2 plass - Poseidon
3 plass - Kolbein

 

**Spillerne må til enhver tid være tilgjengelig på IRC kanalen #TG.SC2**

FINALE
16:30 - 19:00
Solo vs. Poseidon. BO7 
Stream: http://www.twitch.tv/gatheringorggame 

Starcraft II er oppfølgeren på StarCraft: Brood War, et av tidenes største E-Sport spill. Spillet ble lansert 27. juli 2010, men allerede under betaen ble det holdt flere større turneringer med pengepremier. Siden lanseringen har interessen for StarCraft 2 økt, og ett av høydepunktene i den vestlige verden var DreamHack Winter 2011 med Day[9] som kommentator. I etterkant har store koreanske navn fra Brood War-tiden kommet inn på StarCraft 2-scenen. I fjor ble utvidelsen «Heart Of The Swarm» (HOTS) utgitt, og bygger videre på det allerede populære spillet.

 

Starcraft II 1v1 Reglesett

1 Generelt

1.1 Turneringens dommere er Game Crew. De vil ha siste ord i alle situasjoner. Beslutninger tatt av dommerne vil overstyre alle regler som blir tatt opp i dette dokumentet.

1.2 Dommer forbeholder seg retten til å legge til, fjerne eller endre regler i dette dokumentet til enhver tid, uten forvarsel. Vi oppfordrer deg til å sjekke reglene med jevne mellomrom for å sikre deg at du følger de gjeldene reglene.

1.3 Ved å delta i turneringen bekrefter deltagerne at de er enige med, og vil følge, reglene, og at de forstår at dommerne vil ha det endelige ordet i konkurransen

Registrering

2.1 Vennligst registrer laget på Binary Beast, og når du har meldt på laget ditt så må du konfirmere påmeldingen i game desk. Hvis du ikke konfirmerer registreringen i game desk så blir ikke laget ditt med i tuneringen.

3 Kampinnstillinger

3.1 Alle turneringskamper skal spilles i «melee» modus.

3.2 Alle turneringskamper skal spilles på hastighetsinnstilling '7 - Fastest'

3.3 Spillerne kan endre sin rase når som helt før kampen starter, men ikke etter at nedtellingen har startet.

3.4 Replay innstillingene må være satt til: Save All Replays

3.5 Kun offisielle dommere, streamers og casters vil ha tillatelse til å være Spectator under kampen. Alle streamers må godkjennes før kampstart. Det skal være minst 3 (tre) minutters forsinkelse på streamen. Dersom en uautorisert caster/spectator streamer eller ser på vil det resultere i en remake og de vil bli ekskludert fra all casting den dagen.

3.6 Kampene er Double Elimination. Alle kamper frem til semi-finalen er BO3. Semi-finalene er BO5 og finalen er BO7. Bronsefinalen vil spilles før finalen.

4 Kart

  • Alterzim Stronghold TE
  • Habitation Station LE
  • Heavy Rain
  • King Sejong station LE
  • Merry Go Round LE
  • Overgrowth LE
  • Waystation

4.1 Spillerne vil stemme ut kart til det er tre kart igjen for BO3, 5 kart igjen for en BO5 og 7 kart for en BO7. Spilleren med høyest seed vil velge hvem som skal stemme ut første kart.

4.2 Spillerne vil så stemme frem til ett kart gjenstår, dette vil være det kartet som starter. Etterpå vil taperen velge neste kart.

Disconnect/Pause

5.1 Hvis en spiller blir frakoblet må spillet bli satt på pause umiddelbart, og spilleren som ble frakoblet vil bli gitt maksimalt 15 minutter til å koble til igjen. Dommerne må varsles umiddelbart.

5.2 Hvis det har gått 15 minutter og spilleren fortsatt venter på motstanderen sin, kan spilleren be om en walkover på kartet de spiller for øyeblikket.

5.3 Dersom en frakobling skjer vil en dommer sette opp en lobby for å gjenoppta spillet fra replay, med mindre spillet kan klart kan sies å gå i favør til en av spillerne. Hvis en spiller har tydelig vunnet en kamp, kan dommeren tildele seier til den spilleren for det kartet.

5.4 No Show / Walkover

5.4.1 Hvis en motspiller ikke viser opp på annonsert tidspunkt, må du varsle en dommer snarest mulig.

5.4.2 Prøv å få tak i motspilleren  - om det har gått 10 minutter og du ennå ikke har fått kontakt med ham/henne, ta igjen kontakt med dommer og du vil få en walkover.

5.4.3 Dersom kampen ikke har startet etter 15 minutters, og ingen av spilleren har informert dommer om walkover, kan dommeren kreve at kampen endres til Best of 1 for å unngå forsinkelser i turneringen.

5.5 Bugs/Cheats

5.5.1 Utnyttelse av bugs eller juks vil ikke tolereres, og vil resultere i en advarsel. Hvis en spiller får mer enn én advarsel i løpet av turneringen vil det føre til diskvalifikasjon.

5.5.2 Endring i reglene

Endringer i reglene vil bli annonsert i Challonge. Vær oppmerksom på at spilleren selv er ansvarlig for å holde seg oppdatert på alle gjeldende regler.

Advarsler

6.1 En spiller kan få en advarsel hvis han gjør noe av det følgende:
6.1.1 Nekter å følge instrukser gitt av dommer
6.1.2 Kommer for sent til kampen eller mangler spill
6.1.3 Bruker banneord og/eller oppfører seg dårlig
6.1.4 Oppfører seg usportslig

6.2 En spiller kan diskvalifiseres for en av følgende grunner
6.2.1 Får mer enn én advarsel
6.2.2 Enhver handling av trusler, mobbing eller vold (fysisk eller verbal) mot deltagerne, observatører eller dommere
6.2.3 Bruk av juks eller andre urimelige måter å spille på (dvs. avbrudd av motstander, fysisk blokkering, utnyttelse av bugs, jukesekoder, etc.)
6.2.4 Villede en dommer
6.2.5 Ikke være til stedet når en kamp skal starte
6.2.6 Utnytte eventuelle feil som tydelig endrer spillets tiltenkte funksjonalitet.