Vikingskipet, Hamar
16.–20. april, 2014

Billetter til TG14

Spørsmål

Om du har billettrelaterte eller generelle spørsmål, vær vennlig og kontakt oss via telefon +47 22 69 69 00 (Tilgjengeligheten varierer på kveld- og nattestid). Dersom du har problemer med Geekevents, kan du kontakte de.

Informasjon om besøksbilletter/dagspass finner du her.

Kølotteri

Som tidligere år vil vi operere med et lotterisystem for å avvikle billettsalget. Denne løsningen er valgt for å gjøre prosessen mer rettferdig.

Kølotteriet åpner 1. desember

Fra 1. desember er det mulig å melde seg på billett-lotteriet på geekevents.org.

Ved å melde deg på får du tildelt en tilfeldig plass i køen når billettsalget starter. Husk at det ikke spiller noen rolle når du melder deg på kølotteriet, så lenge du gjør det før lotteriet slutter. Etter dette vil man ikke kunne stille seg i kø før etter at billettsalget starter. Da havner du bakerst.

Lotteriet stenger 8. desember før midnatt.

Tidlig den 9. vil du få et varsel om kønummer, og når du får tilgang til å handle.

NB. Du reserverer ikke plass når du kjøper billett, dette gjøres senere og informasjon kommer her på Gathering.org så snart dette er klart. Grunnen til at dette er delt er fordi mange av våre deltagere kjøper billetter selv, men ønsker å sitte sammen med vennene sine.

Nytt i år - Fem per person

Når du får tilgang til å handle kan du handle maksimalt fem billetter til deg og vennene dine. Men, nytt i år er at en person ikke kan bruke mer enn to plasser selv, dette er noe vi gjør for at flest mulig skal kunne delta på The Gathering 2014.

For at vi skal ha oversikt over dette må du allerede i det du skal kjøpe billett fortelle oss hvem som skal bruke billetten. Det betyr at vennene dine må ha registrert seg på Geekevents før du skal kjøpe billetter, slik at du kan tildele dem billettene. Du søker dem opp ved å bruke mobilnummer eller epost.

Personer som får tildelt billetter av andre vil få beskjed om det sånn at de kan gå ut av køen slik at andre kan handle. Eier av billettene kan senere når som helst endre bruker. Det kan derfor være lurt å gjøre en god avtale med den eller de som skal kjøpe billetter for deg.

Alt gjøres i Geekevents og dersom du har problemer med dette, kan du kontakte deres brukerstøtte.

De nye endringene er noe vi gjør for å sikre et mer rettferdig billettsalg, forhindre svartebørsbilletter og tomme plasser.

Billetter

Alle billettypene gir deg selvsagt tilgang til The Gathering og til å delta i alle konkurranser. Med mindre du bor i utlandet, eller skal sitte i den kreative loungen, er det den vanlige billetten du ønsker å kjøpe.

Alle priser er i norske kroner.

Deltager

Dette er den vanlige billetten for deltagere som vil ha en plass på The Gathering 2014. Medlemskap i KANDU er inkludert i prisen. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten.

Pris: 1050,-

Foreigner ticket

This is the regular ticket for all other foreign participants that want a seat at The Gathering 2014. Proof of residence outside of Norway will be required - a recent letter to your foreign residence will suffice. You can enter in all competitions with this ticket.

Price: 525,-

Creative ticket

Creative ticket gir deg sitteplass i Creative Lounge, et eget område i Vikingskipet. Dette området er dedikert til kreative deltagere; musikere, grafikere, demokodere, spilldesignere og hardcore-programmerere fra hele verden.

Billetten er for deltagere som er på The Gathering for å delta i kreative konkurranser og på seminarer. Med denne billetten kan du delta i alle konkurranser, ikke bare de kreative.

For å kunne kjøpe denne billetten må du skrive en kort søknad hvor du beskriver hvorfor du har interesse av en slik billett. En god søknad bør også inneholde lenker til ting du har laget (demoer, bilder, musikk eller lignende), og forklar gjerne hva du har laget. Søknaden skriver du i Geekevents.

Pris: 1050,-

Creative foreigner

Denne er den samme som Creative ticket, men for deltagere som bor utenfor Norge. Her kreves bevis for utenlandsk adresse, det holder med et brev til denne adressen.

For å kunne kjøpe denne billetten må du skrive en kort søknad hvor du beskriver hvorfor du har interesse av en slik billett. En god søknad bør også inneholde lenker til ting du har laget (demoer, bilder, musikk eller lignende), og forklar gjerne hva du har laget. Søknaden skriver du i Geekevents.

Pris: 525,-

No-Seat Creative Ticket

No-Seat Creative Ticket er billetten for deg som ikke trenger så stor arbeidsplass i påsken, og som kanskje bare planlegger å ha med deg en laptop. Creative Lounge kan by på sofaer, stoler og bord nok til deg og laptopen din gjennom hele påsken.

Creative Lounge er et eget område av Vikingskipet. Dette området er dedikert til kreative deltagere; musikere, grafikere, demokodere, spilldesignere og hardcore-programmerere fra hele verden.

Billetten er for deltagere som kommer til The Gathering for å delta i kreative konkurranser og på seminarer. Med denne billetten kan du delta i alle konkurranser, ikke bare de kreative.

For å kunne kjøpe denne billetten må du skrive en kort søknad hvor du beskriver hvorfor du har interesse av en slik billett. En god søknad bør også inneholde lenker til ting du har laget (demoer, bilder, musikk eller lignende), og forklar gjerne hva du har laget. Søknaden skriver du i Geekevents.

Pris: 800,-

No-Seat Creative Foreigner

This is the same ticket as above, but for participants who live outside of Norway. Proof of residence outside of Norway will be required - a recent letter to your foreign residence will suffice. You can enter in all competitions with this ticket.

To buy this ticket you need to write a short application describing why you are interested in this ticket. You write the application in Geekevents.

Price: 400,-