Vikingskipet, Hamar
16.–20. april, 2014
Forsvaret står til tjeneste
Camilla Thorsen og Eivind Midtskogen var TGs sterkeste deltakere på torsdag.

Forsvaret står til tjeneste

Konkurranser! Styrkeprøve! Gratis mat! Forsvaret er i Vikingskipet.

Generelt
I tillegg til Security og et godt samarbeid med politiet, har vi også Forsvaret med oss i Vikingskipet. Forsvarets hovedoppgave på The Gathering er derimot ikke å gripe inn i situasjoner, men å underholde og varte opp dere!


Styrkeprøven

Torsdag kåret Forsvaret TGs sterkeste deltaker.

– Vi hadde en styrkeprøve i armhevinger. Vinnerne ble Eivind Midtskogen i herreklassen og Camilla Thorsen i kvinneklassen. De tok henholdsvis 111 og 21 armhevinger, forteller kapteinen for Cyberforsvaret.

Det var dag én. Fredag er det duket for enda en styrkeprøve. Kan noen slå gårsdagens rekord? Kanskje du kan slå den? Møt opp på Forsvarets stand og ta utfordringen!

Feltrasjoner

Når du først er på standen; se om du får tak i en feltrasjon som Forsvaret deler ut. De er næringsrike, og inneholder en hel del godsaker du burde få i kroppen din, som avveksling fra potetgullet.

– Dette er andre året vårt på TG, sier kapteien for Cyberforsvaret, som legger til at en del av oppgaven deres her er å rekruttere til Cyberforsvaret.

Bygg en PC-konkurranse

Har du evnene til å bygge sammen en PC på urettferdig kort tid? Da bør du delta i «Bygg en PC»-konkurransen for å bli med i trekningen av storslagne premier:
1. premie: GoPro Hero 3
2. premie: Headset Logitech G35
3. premie: Corsair M65 gamingmus

Konkurransen foregår hver dag mellom klokken 10.00 og 16.00. Vinnere trekkes ut klokken 18.00.