Vikingskipet, Hamar
16.–20. april, 2014
Creativia på fredag
 
Foto av Kim Kverneland

Creativia på fredag

Enda en kreativ dag på TG venter! Her er oversikten for fredag.
Kreativ

Fredag venter flere deadlines, en ny stressende oppgave, flere spennende foredrag og lærerike workshops.

Klokken 10:00 gjelder det å være våken om du vil lage demo med et tidspress som bringer fram de verste hackene i deg – da slippes nemlig Fast Demo themet. Themet består av 3 ord, som du skal ta utgangspunkt i for å lage en demo på åtte timer!

12:00 slår deadlinetrollet til med deadlines i Useful Utility, Useless Utility, Small HTML, Freestyle Graphics, Freestyle Music, Freestyle Video, MS Paint og Remix. Hvis dette er konkurranser du er med i, så sett på alarmen!

Samtidig starter også en workshop hvor du kan lære å lage din egen Chrome Extension, for så å levere den i en konkurranse om fete premier.

Klokken 14:00 leveres stafettpinnen videre til Wictoria Nordgård som skal ha en workshop hvor du kan lære nyttige tips og triks i Photoshop. Ta med din egen laptop, eller benytt deg av en av arbeidsstasjonene vi har i loungen og være med!

Klokken 18:00 smeller det igjen, denne gangen er det Fast Demo og Game Level Design som er ute med deadlineflagget. Ikke glem å levere!

En time senere sparker vi i gang composhowkvelden med MS Paint og Remix, som etterfølges 21:30 med Freestyle Music, Rendered GFX og Freestyle Graphics. Be there or be lame!

Dette lover for nok en fantastisk kreativ dag på TG. Og nok en gang, ikke glem å komme innom loungen om du vil lære noe nytt eller henge med likesinnede.

Hvis du har lagd noe fett du har lyst til å vise fram, eller er god på et emne og du har lyst til å snakke om det – kom til loungen og si fra, så skal vi få deg på scenen i loungen! Vi sees!