Vikingskipet, Hamar
16.–20. april, 2014
Søk crew
Dette er oss fra TG14, søk og bli med på å skape et fantastisk arrangement
Foto av Berge Scwebs Bjørlo

Søk crew

Vil du gjøre The Gathering 2015 til tidenes beste TG? Da bør du søke crew.
Nyheter

Åpent for søk
Vi har nå åpnet for søknader til crew-stillinger på TG15. Og for å gjøre TG15 til tidenes beste TG trenger vi nettopp din hjelp.

Så gå til wannabe.gathering.org nå, les crew-beskrivelsene og søk.

Opptak
Det å gå igjennom alle søknadene som kommer inn tar mye tid, frykt derfor ikke om det tar litt tid før du får svar på søknaden din. Opptaket starter ikke før den 3. november.

Crewet
Å være crew på The Gathering er virkelig noe helt spesielt. Én gang i året samles vi for å realisere TG-eventyret. Det finnes mange spennende arbeidsoppgaver for de som har evnen og/eller viljen.

Vi har Event som med sine kunnskaper innenfor scenedesign, inkludert lys, lyd og AV, og dekorasjoner vekker arenaen til live. De står også bak compoer - både gaming og kreative - de underholder på scenen og bak scenen sørger de for at all moroa blir foreviget.

Så har vi Security, som tar vare på oss alle sammen, blant annet forhindrer de trøbbelmakere i å komme inn i skipet. Medic-teamet hjelper dem som skulle ha akutt behov for medisinsk assistanse.

Tech er menneskene som hvert år fortsetter å levere et av verdens største midlertidige nettverk. De har også ansvaret for alt vi trenger av servere (DHCP og mye, mye mer) i tillegg til å tilby support for alle våre deltagere.

Det du leser nå er produsert av Info-crewet, som også lager systemer som Wannabe, skriver for gathering.org og alle andre informasjonskanaler. Info:desk hjelper alle som har spørsmål under arrangementet, og presse-crewet behandler alle pressehenvendelser.

Sist, men ikke minst er det Core, som gjør det de andre ikke gjør. De sørger for at crewet får mat, tar seg av logistikk, sponsorer og alt annet som måtte dukke opp.

Gjør deg kjent med de forskjellige crewene ved å lese crew-beskrivelsene.

Vi anbefaler at du gjør søknaden din best mulig ved å følge disse tipsene:

  • Skriv forståelig og saklig, hold deg helst til bokmål, nynorsk eller engelsk. En godt skrevet søknad med korrekt språk kan gi et bedre førsteinntrykk.

  • La chiefen få vite hvorfor akkurat du bør velges inn i dette crewet. Vær spesifikk – ved å si at du kan bidra «med din erfaring» eller «ved å være et positiv tillegg til crewet» vet vi fortsatt lite om deg.

  • Beskriv relevant bakgrunn eller erfaring som du mener kan komme til nytte.

  • Husk at chiefen kun ser søknaden din, ikke noe mer – han eller hun kan ikke gjette seg frem til hvilke egenskaper du har dersom du ikke beskriver dem. Selv om tekstfeltene er små, så er det ikke noe galt i å skrive utfyllende.

  • Få en venn eller foreldre til å se over søknaden før du leverer den. Det kan være greit å få ekstra tilbakemelding.

  • Tenk nøye over hvorvidt du vil prioritere valgene dine eller ikke. Dersom du har et litt for ambisiøst førstevalg kan det bli vanskelig å komme inn i det hele tatt. Grunnen er at chiefer prioriterer å se på de som har sitt crew på førstevalg først, og crew-valg nummer to og tre er kanskje fullt idet du har fått avslag fra ditt førstevalg. Husk å lese crewbeskrivelsene nøye, og svar på eventuelle tilleggsspørsmål etter beste evne.

  • (Ninjatips: Sørg for å gjøre deg selv kjent. For å oppnå dette kan du for eksempel henge på forumet vårt, IRC-kanalen vår og delta på andre dataparties, eller bli med i en annen del av TG-crewet. Dette er en vanlig langtidsstrategi for de som ønsker å komme inn i crewene med høye opptakskrav.)