Du kan nå søke deg inn i crew

Vår søkeportal, wannabe.gathering.org, har nå åpnet for søknader til crew for TG16.

Det er nå mulig å søke crewstillinger gjennom vårt søkesystem Wannabe. Opptaket starter iløpet av kort tid og går fortløpende, så det er lurt å ikke vente for lenge dersom du vil bidra til å gjøre TG16 til det beste TG så langt.

The Gathering gjennomføres ved hjelp av flere hundre frivillige som står på gjennom hele påsken. De frivillige er organisert i crew under fem store hovedgrupper: Event, Info, Core, Security og Tech.

Flere av crewene har også oppgaver i forkant og etterkant av påskeuka. For å lese mer om de forskjellige crewene, gå til crewbeskrivelser

Som medlem i TG-crew må du regne med å stå på, vi jobber hardt for å gjøre påsken til en uforglemmelig opplevelse – både for deltakere og crew. I crew har vi et sterkt samhold, og en felles iver og engasjement som kommer godt med – det er ikke lett å lage verdens beste dataparty.

Dersom dette frister, send inn en søknad på Wannabe.

Tips til søknad

  • Skriv forståelig og saklig, hold deg helst til bokmål, nynorsk eller engelsk. En godt skrevet søknad med korrekt språk kan gi et bedre førsteinntrykk.

  • La chiefen få vite hvorfor akkurat du bør velges inn i dette crewet. Vær spesifikk – ved å si at du kan bidra «med din erfaring» eller «ved å være et positiv tillegg til crewet» vet vi fortsatt lite om deg.

  • Beskriv relevant bakgrunn eller erfaring som du mener kan komme til nytte.

  • Husk at chiefen kun ser søknaden din, ikke noe mer – han eller hun kan ikke gjette seg frem til hvilke egenskaper du har dersom du ikke beskriver dem. Selv om tekstfeltene er små, så er det ikke noe galt i å skrive utfyllende.

  • Få en venn eller foreldre til å se over søknaden før du leverer den. Det kan være greit å få ekstra tilbakemelding.

  • Tenk nøye over hvorvidt du vil prioritere valgene dine eller ikke. Dersom du har et litt for ambisiøst førstevalg kan det bli vanskelig å komme inn i det hele tatt. Grunnen er at chiefer prioriterer å se på de som har sitt crew på førstevalg først, og crew-valg nummer to og tre er kanskje fullt idet du har fått avslag fra ditt førstevalg. Husk å lese crewbeskrivelsene nøye, og svar på eventuelle tilleggsspørsmål etter beste evne.

  • (Ninjatips: Sørg for å gjøre deg selv kjent. For å oppnå dette kan du for eksempel henge på forumet vårt, IRC-kanalen vår og delta på andre dataparties, eller bli med i en annen del av TG-crewet. Dette er en vanlig langtidsstrategi for de som ønsker å komme inn i crewene med høye opptakskrav.)