Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Humans of TG - First edition

Hver dag under TG vil vi presentere dere for et utvalg mennesker du kan møte i Vikingskipet. Vi snakker med deltagere og crew om deres erfaringer, minner og forventninger til årets TG. I dag tar vi en prat med noen av de som er her for aller første gang.

Jakob

Jakob Lie Eriksen, 15 år - deltager.
“Spill er noe jeg kan gjøre selv om jeg er sliten, man har alltid ekstra energi til å game litt og man er samtidig sammen med folk. Spiller nesten alltid sammen med andre, det blir derfor veldig sosialt. Det kuleste til nå har vært åpningsshowet selv om jeg ikke er en konsertfyr. I tillegg er det kult å komme opp og se hvor svært det er her.”

Thomas Audensen, 32 år og Karina Brenden, 31 år - deltagere
“Jeg var så heldig å få vinne billetter på Elkjøp, derfor havnet vi her i Creativia. Her spiller vi litt, hører på musikk, snakker med venner, og blir kjent med folk rett og slett. Gaming har egentlig alltid vært en stor del av livet mitt, jeg har alltid sagt at “spillkonsoller og sånt er den eneste vennen som aldri har eller kommer til å dolke meg i ryggen, hehe”. Vi ser frem til å bli kjent med flere mennesker og kanskje få seg noen venner som ikke bare er innenfor spillverdenen.”

Titi

Titi Dang, 19 år - deltager
“Det er første gang jeg drar hit så jeg tenkte det høres spennende ut, det er mye spilling og jeg har hørt at det kommer til å skje mye. Jeg vet ikke helt hva jeg skal glede meg til for jeg vet ikke hva som kommer til å skje. Det er kanskje det som er mest spennende. Alt blir en overraskelse.

Jeg har spilt veldig lenge, siden jeg var liten, jeg vet ikke hvorfor det er så gøy, men man blir bare avhengig. Man må spille for å bli bedre og da blir man motivert til å hele tiden bli bedre i spillet. Det kuleste jeg har sett og opplevd hittil må være å komme inn å se på alle de ulike hyllene og hvordan de er satt opp.”

Martine Odin

Martine, 8 år og Odin 7 år
“Det er første gang vi er på TG begge to. Det er kjempemorsomt å være her og vi har fått masse autografer og sett på sendingen til NRK super lenge nå. Etterpå skal vi opp i taket på skipet og rope ARNE! Heldigvis har ingen høydeskrekk. Vi spiller Minecraft begge to, og vi har spilt det i 2-3 år. Vi kommer tilbake til TG neste år!”

Humans of TG er inspirert av en idè fra Brandon Stanton.