Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Humans of TG

Hver dag under TG vil vi presentere dere for et utvalg mennesker du kan møte i Vikingskipet. Vi snakker med deltagere og crew om deres erfaringer, minner og forventninger til årets TG.

Daniel
Daniel, 17 år - deltager
«Det meste har vært fett på TG så jeg satser på å komme tilbake allerede neste år. Jeg spiller for det meste CS og har vært med i to konkurranser, CS og Minecraft creative, CS gikk ikke så bra og Minecraft har vi ikke fått resultater på enda. Det som er bra med TG er at det er masse folk her og god stemning, det er morsomt å møte nye folk og spille.»

Mia
Mia Landsem/Gamergrill, 18 år - deltager
«Det beste med TG er å møte likesinnede og møte alle vennene dine som du spiller med på nett. I år så var det beste opplevelsen å få gi en god klem til laget (Celestial Gamning) som vant LoL turneringa i år igjen. Jeg kommer alltid tilbake til TG så lenge det er tid. I år har jeg vært på landslagsamling i Taekwondo i Oslo i en uke, så dro jeg hjem og da var det igjen bare to dager på TG. Så jeg så ikke vitsen med å komme, men så fikk jeg tilbud om gratisbillett fra ei venninne, og fikk turen og flybillett dekket, da tenkte jeg why not! 5 timer før flyet gikk bestillte jeg fly, dro til flyplassen klokken 5, ankom Hamar klokken 10, så drar jeg igjen imorgen kl 12, med 8 timer buss, men jeg rakk finalen.»

Belindaedvin
Belinda, 24 år og Edvin, 23 år - deltagere
«Det beste med TG er egentlig hele stemningen og å treffe nye folk. Og musikken! Kostymer er også veldig gøy og se på, men vi gjør det ikke noe særlig selv. På TG spiller vi mye forskjellig, litt av alt sammen. Det er gøy å treffe folk som spiller det samme som oss, og kanskje vi treffer på noen som spiller noe nytt og får prøvd nye ting.

Det hender seg at vi har noen gamingrelaterte krangler, men da er det mest om hva vi skal spille. Det hadde kanskje gått å vært sammen med noen som ikke spiller, men det er morsomt med en felles interesse.» (Edvin)

«Jeg startet ikke å spille før jeg ble sammen med han, så jeg hadde nok ikke vært gamer om vi ikke hadde vært sammen.» (Belinda)

Harald
Harald Frisak, 22 år -deltager
«Hylla vår er diskohylla. vi har med oss prosjektor, lerret og mye lys så det blir stemning av det. Det har ikke vært så mye dansing ved hylla, men litt. Det trenger ikke å være dyrt med en god hylle. Det blir litt mer penger for oss, men det er absolutt verdt det. Det beste minnet mitt fra TG var fra en av de første gangene jeg var her, så slokket lyset, og så kom det ordentlige Arne ropet som jeg har savnet de siste årene, det har blitt litt sånn oppbrukt. Arne er ikke det samme.»