Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Nå starter billettsalget til TG17

Kølotteriet åpner for registrering 1 desember. Billetter selges fra 9. desember.

Billettsalget vil foregå som tidligere år. Fra 1. desember, klokken 18:00, kan du på Geekevents melde deg på kølotteriet.

Den 9. desember vil alle som er påmeldt i kølotteriet få tildelt en tilfeldig plass i køen, og de første vil få tilgang til å handle billetter.

Hver person kan maks bestille fem billetter om gangen. Vi minner om at alle billetter må knyttes til en Geekevents-bruker.

Se vår billettside for priser og mer informasjon.

Vi kommer også i år til å tilby matbilletter for TG17. De kommer til å koste 650 kroner.

Viktige tidspunkter

  • 1. desember 18:00 – kølotteriet åpner
  • 8. desember 23:59 – kølotteriet stenger
  • 9. desember 18:00 – butikken åpner, de som har kommet først i køen etter lotteriet får mulighet til å kjøpe billetter.
  • 15. februar 23:59 – Frist for å refundere billetter.

Kreative billetter forsvinner

Nytt av året, er at den kreative billetten er ikke lenger tilgjengelig. Vi ønsker et sterkere fokus om at alle deltakere kan være kreative, og vil derfor at hvem som helst kan få plassere seg i den kreative sonen uten at det må leveres inn en søknad for dette. For å sitte i den kreative sonen kjøper man en vanlig deltakerbillett. Deretter vil du kunne velge en plass i den kreative sonen på nyåret når vi åpner for å velge plass.Vi håper derfor at flere deltakere ønsker å delta i de kreative konkurransene.