Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Ny e-sport-scene - sponset av Elkjøp

2016 blir et knallår for e-sport på TG! Ny scene gir tredoblet publikumsplass

The Gathering har jobbet i mange måneder med et design av en ny e-sport-scene. Vi er veldig stolte av å endelig kunne presentere denne for dere. I fjor var e-sport-scenen på et stillas, vendt mot tribunen, men i år tar vi det et stort skritt videre.

I samarbeid med Elkjøp skal vi bygge en arena for spillere på TG!

En av hovedtankene bak det nye designet var å kunne utnytte plassen bedre, og dermed få plass til flere deltakere. Samtidig ville vi gjøre dette så kult som mulig, og Elkjøp låner bort helt rå gaming-maskiner og skjermer til turneringene.

Vi kan i år trekke ut gulvtribunene som gjør at arenaen vil strekke seg til begge sidene av tribunene i nordenden. Dette vil føre til en tredobling i antall publikumsplasser, her skal vi fint få plass til over 700 i publikum.

Vi har hørt på dere, og er glade for alle tilbakemeldingene vi fikk i fjor. Vi gleder oss til å se den fullsatte arenaen under årets spillfinaler! Elkjøp er en av våre samarbeidspartnere i år, og de ser frem til å oppleve verdens beste dataparty i påsken, og håper å kunne lære mye på TG.

Hilsen fra Elkjøp

Elkjøp er glade og stolte over å kunne bli med på The Gathering 2016!

I over 50 år – faktisk helt siden 1962 – har vi i Elkjøp elsket elektronikk. Det ligger i blodet vårt og er noe vi lever og ånder for hver eneste time gjennom hele året.

Få felt innen elektronikken i dag er så spennende, så full av nyheter og så full av glede og entusiasme, som gamingsfæren. Ikke rart så mange brenner for dette – ikke rart vi i Elkjøp brenner for dette!

2016 er i ferd med å bli et meget spennende år for alle som er interessert i gadgets og gaming, og ikke minst et spennende år for oss i Elkjøp. Vi har økt vårt gamingsortiment ytterligere den siste tiden og vi lover at flere interessante og kule nyheter er på vei.

På The Gathering i år er vi tilstede for å lære og lytte, plukke opp gode råd og tips fra de som kjenner dette feltet aller beste – dere!

Vi gleder oss til å oppleve The Gathering sammen med dere!

Hilsen Elkjøp

På The Gathering i år er vi tilstede for å lære og lytte, plukke opp gode råd og tips fra de som kjenner dette feltet aller beste – dere!