Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Gjør deg klar for et forrykende åpningshow!

Opptreden av:

AlunaGeorge
Lemaitre
Broiler
Juniorsymfonikerne

Kor:
Pia, Linn, Mari og Tittin

Sponset av:

Santander Bank

Vi er stolte over å kunne presentere årets åpningsshow, hvor Broiler, AlunaGeorge og Lemaitre sammen med ungdommene i Juniorsymfonikerne skal innvie årets The Gathering.

Opptreden av:

AlunaGeorge
Lemaitre
Broiler
Juniorsymfonikerne

Kor:
Pia, Linn, Mari og Tittin

Sponset av:

Santander Bank

The Gathering arrangeres for 25. gang i år, og vil starte med et storslagent åpningshow i samarbeid med Universal Music og Heisholt. Elektronisk musikk møter klassisk når Broiler (NO), AlunaGeorge (UK) og Lemaitre (NO) sammen med Juniorsymfonikerne (NO) inntar scenen.

Juniorsymfonikerne kommer til å spille musikk fra spill og filmverdenen. I tillegg skal Juniorsymfonikerne spille nyarrangerte låter sammen med de andre artistene; AlunaGeorge, Lemaitre og Broiler.

Alle tre har en særpreget sound som vanligvis ikke høres i symfoniorkestere, så det er en spennende oppgave å lage arrangementer som både bevarer de enkelte artistenes personlighet og som samtidig tilfører noe nytt, forteller Juniorsymfonikernes dirigent, Andreas Patrik Hansson.

Minecraft

Samarbeidet er svært spesielt, og vi gleder oss til å se resultatet. Musikk og gaming går hånd i hånd, og her får dyktige artister opptrådt i en eksepsjonell setting. At dette blir overført som konsert og stream i Minecraft er enormt, Gjermund Moastuen, markedsdirektør i Universal Music.

For The Gathering vil by på en konsertopplevelse utenom det vanlige. Samtidig som konserten pågår i Vikingskipet vil hele lokalet, arrangementet og konserten nemlig bli gjenskapt i digitalt format i spillet Minecraft.

Vi ble helt solgt på idéen! Det var klart at dette skulle bli åpningsshowet på årets arrangement. En flermedial produksjon som dette bidrar til å løfte datakultur til et helt nytt nivå, sier Guro Faller, underholdningsansvarlig ved The Gathering.

Konserten vil foregå på vår egen Minecraft-server. Informasjon om når og hvordan du når denne, vil bli annonsert på et senere tidspunkt.

Dagsbilletter

For å gi alle som ønsker mulighet til å delta på konserten vil det selges egne dagsbilletter som gir adgang til The Gathering fra onsdag kl 18:00 og frem til klokken 07:30 morgenen etter.

Konserten starter kl 21:00. Billetten kan kjøpes i forkant på nettet eller betales med kort i døra. Billettene koster 250 kr på nett (pluss billettavgift) eller 300 kr i døra (Kun kortbetaling.)