Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Billetter

Hvordan kjøpe billett?

Alle billettene vil selges av Geekevents. Besøksbilletter kan kjøpes i døra, men til en noe høyere pris, og kun i et begrenset antall. For å være sikker på å få besøksbillett anbefaler vi at du kjøper den på nett på forhånd.

Refundering

Det vil være mulig å refundere billettene frem til refunderingsfristen 1. februar.

Viktige tidspunkter

  • 17. november 09:00 – kølotteriet åpnet
  • 30. november 23:59 – kølotteriet stengte
  • 1. desember 12:00 - butikken åpnet, de som har trukket de første plassene fikk mulighet til å handle
  • 1. februar 23:59 - refunderingsfrist
  • 18. februar 17:00 - grupper på 40 eller flere personer kan velge plass.
  • Se denne artikkelen for alle datoer for plassreservering

Spørsmål?

Det er gode sjanser for at du får svar på det du lurer på i vår liste over ofte stilte spørsmål?

Om du har noen billettrelaterte spørsmål etter å ha lest denne siden kan du sende en e-post til info@gathering.org, eller ringe 22 69 69 00. Dersom du har problemer med Geekevents må du kontakte deres kundestøtte på support@geekevents.org.

Besøksbilletter

Besøksbilletter kan kjøpes på forhånd hos Geekevents. Du kan kjøpe billetter til onsdag (etter klokken 18),torsdag, fredag og lørdag under partyet. Disse billettene gir deg mulighet til å være i skipet frem til 07:30 neste morgen. Du kan kjøpe besøksbilletter i døra, men vi anbefaler å kjøpe dem på nett på forhånd for å være sikker på at du får komme inn. Merk at som besøkende kan du ikke ta med deg utstyr inn eller ut av Vikingskipet, og du vil ikke få en egen sitteplass i hallen.

Priser

  • Besøksbillett (1 dag): 250 kr på nett (pluss billettavgift) eller 300 kr i døra.

  • Familiebillett (1 dag): 500 kr på nett (pluss billettavgift) eller 550 kr i døra. MERK: Denne billetten gir tilgang til alle medlemmene av en familie, altså må alle som skal inn på samme familiebillett være medlemmer av samme familie.

Dersom du ønsker å besøke oss i mer enn to dager anbefaler vi plassløs deltakerbillett. Disse billettene selges også både på nett og i døra.

Deltakerbilletter

Dette er billettene for de som ønsker å være deltakere på The Gathering i to eller flere dager.

Deltaker

Dette er den vanlige billetten for deltakere som vil ha en sitteplass på TG16. Medlemskap i KANDU er inkludert. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten.

Pris: 1200 kr

Foreigner ticket

This is the regular ticket for all other foreign participants that want a seat at The Gathering 2016. Proof of residence outside of Norway will be required - a recent letter to your foreign residence will suffice. You can enter in all competitions with this ticket.

To buy this ticket you need to write a short application providing proof of residency. If you are 3 people travelling together who all want to buy foreigner tickets, you will have to submit 3 individual applications, as these tickets are non-transferable.

Price: 1200 NOK

Kreativ billett

Billetten er for deltagere som er på The Gathering for å delta i kreative konkurranser og på seminarer. Med denne billetten kan du delta i alle konkurranser, ikke bare de kreative. Når du kjøper denne billetten får du plass i Creative Lounge, et eget område i skipet med et spesielt fokus på kreativitet.

For å kunne kjøpe denne billetten må du skrive en kort søknad hvor du beskriver hvorfor du har interesse av en slik billett. En god søknad bør også inneholde lenker til ting du har laget (demoer, bilder, musikk eller lignende), og forklar gjerne hva du har laget. Søknaden skriver du i Geekevents. Du trenger altså ikke stå i kø for denne billetttypen.

Pris: 1200 kr

Cosplay festivalpass

Dette er billetten for deg som ønsker en egnet arbeidsplass for å jobbe med cosplay under TG.

Cosplay festivalpass gir deg en tilrettelagt arbeidsplass i Creative Lounge med forbedret strømkurs. Dette betyr at det blir mulighet for å benytte strømkrevende verktøy som varme- og limpistol. I tillegg vil det være utlån av verktøy og redskaper, men vi anbefaler å ta med eget grunnet høy etterspørsel. Bordene er av størrelsen 90x90 cm, likt som resten av Creative Lounge. Du får altså alle fordelene som en vanlig deltaker, pluss bedre strømkurs og førsteprioritet til foredrag og workshops.
Pris: 1200 kr

Plassløs billett

Dette er billetten for deltakere som ikke trenger så mye plass i påsken, og som kanskje belager seg på å bare ta med en laptop. Denne billetten gir inngang til TG16, men ikke en sitteplass. Dersom du trenger en sitteplass er heller deltakerbilletten noe for deg.

Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten.

Pris: 600 kr på nett eller 650 kr i døra

Todagersbillett

Dette er en deltakerbillett for deg som ikke har tid eller mulighet til å delta på hele partyet, men allikevel vil få med deg to dager. Du kan velge å delta enten fra onsdag til fredag eller fredag til søndag. Du må forlate hallen innen klokken 12:00 den dagen billetten din utgår.
Innsjekk for de med billett fra fredag-søndag begynner 12:30.

Det vil være egne rader satt av for dette, du kan altså ikke sitte med venner som har ordinære deltakerbilletter. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten, men merk at enkelte konkurranser kan kreve at du er tilstede på The Gathering til gitte tidspunkter.

Pris: 900 kr

Cosplay dagspass

Dagspasset er et lavterskeltilbud for deg som cosplayer til å delta på foredrag, workshops, og ikke minst konkurranser under årets The Gathering. Kanskje ønsker du helst å jobbe med kostymet hjemme, eller har andre planer i påsken. Uansett er dette en utmerket mulighet til å møte likesinnede, utveksle erfaringer, og lære av dyktige mentorer.
Pris: 250 kr