Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Kontakt

Våre kontaktpersoner foretrekker å svare på spørsmål per e-post. Dette fordi alle vi som jobber med The Gathering gjør dette frivillig ved siden av jobb og studier, så vi har begrenset med tid til å snakke i telefonen.

Alle nyheter vil bli publisert her på gathering.org først. Dette gjelder informasjon om konkurranser, billettsalg, setevalg, sceneshow osv. Vennligst respekter at nettsiden er vår primære informasjonskanal, vi vil ikke kunne komme med nyheter om arrangementet som ikke allerede er publisert her på gathering.org.

Legg ved din kontaktinformasjon når du sender oss en e-post, sånn at vi kan svare på din henvendelse på enklest mulig måte.

Hovedkontakt

E-post: info@gathering.org
Telefon: +47 22 69 69 00

Sponsorkontakt

Andreas Aanerud
E-post: aanerud@gathering.org
Telefon: +47 909 78 137

Sponsorkontakten er ansvarlig for alle avtaler med sponsorer og firmaer. Merk at all kommersiell aktivitet i Vikingskipet (salg, reklame osv) krever en skriftlig avtale.

Ta kontakt for mer informasjon.

Pressekontakt

Hoa Binh Nguyen
E-post: presse@gathering.org

Se vår presseside for mer informasjon.

Billettrelaterte spørsmål

The Gathering bruker Geekevents som billettleverandør. Vi ber deg derfor om å kontakte Geekevents' support dersom du opplever tekniske problemer, eller har spørsmål rundt betaling av billetter.

Deltakerombud

Marianne Skadal
E-post: do@gathering.org
Telefon: + 47 22 69 69 00

Deltakerombudet kan nås på e-post eller telefon. Dersom du trenger spesiell tilrettelegging under The Gathering er deltakerombudet riktig kontaktpunkt. Deltakerombudet kan også hjelpe deg dersom du har viktige tilbakemeldinger eller forslag som ikke egner seg i andre kanaler. Dette er også kontaktpunktet for bekymrede foreldre eller foresatte som fortsatt har spørsmål, selv etter at de har lest «Til foreldre» og informasjonssidene våre.
til foreldre

Crewombud

Mats Frøiland
E-post: co@gathering.org

Dersom du har noen spørsmål relatert til det å jobbe som crew, kontakt crewombudet. Han kan svare på spørsmål relatert til søknaden din, eller spørsmål om spesifikke crews arbeidsoppgaver på The Gathering.

Andre spørsmål

Andre viktige henvendelser som trenger raskt svar kan rettes mot:
Telefon: +47 22 69 69 00
E-post: info@gathering.org

Merk: The Gathering drives av 400 frivillige. Vi kan ikke hjelpe din russebuss / idrettslag eller lignende med dugnadsarbeid, da vi alle jobber gratis. Hamar Olympiske Arena har ansvaret for å rigge opp bordradene og lar ofte dette være en dugnadsjobb. Se vikingskipet.com for kontaktinformasjon.