Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Vær med å utvikle TGs systemer

Core:Systems, crewet som utvikler og vedlikeholder TGs systemer, søker flere frivillige.

Synes du det er gøy eller spennende å kode? Har du erfaring med JavaScript, Wordpress, PHP eller Python? Core:Systems leter nå etter både erfarne og mindre erfarne utviklere som kan være med å utvikle TGs mange systemer.

Søk her.

Mens andre knapt har fått strøm på riggen etter å ha flyttet den ut av påskehytta i Hamar, så er et lite knippe crew i gang med planlegging av The Gathering 2018. Et av disse crewene er Core:Systems, og de har mye på tapeten før påsken.

– I år skal vi gjøre et løft på nettsidene, som skal få Wordpress som hovedplattform. Både nettsidene og Wannabe, vår frivillighetsportal, må opp i løpet av høsten, forteller Marius Fylling, Chief i Systems.

Ut over nettsider, så jobber også Systems med infoskjermer, adgangskortsystemer og logistikksystemer. En rekke andre større eller mindre prosjekter har også en tendens til å dukke opp under høsten og våren. I år står blant annet GDPR-tiltak på planen.

Arbeidet foregår stort sett alene, men med jevnlig kontakt over Slack, samt utviklertreff i blant. Under TG får man adgang til skipet, egen crewplass, alle måltider og tilgang til egne crew-sovesaler hvor det stille og rolig. Selv om arbeidet er frivillig, så tror Marius Fylling at man skal få godt utbytte av tiden man spanderer.

– Vi kan tilby stor frihet til å velge egne arbeidsoppgaver og løsninger slik at hver enkelt får best mulig faglig utvikling. Vi er et veldig sammensveiset crew. Både innad i Systems, hvor vi er rundt 8 personer, og i hele crewet, hvor det kan være så mange som 400 personer.

Opptak skjer fortløpende. Du blir kontaktet på e-post, men det kan også være aktuelt med en telefonsamtale ved behov. Du vil få svar på søknaden uansett om du blir tatt opp eller ikke, og det vil være mulig å bytte over til andre crew senere dersom man normalt søker et annet crew når det normale crew-opptaket starter senere på høsten.

Opptaket for Core:Systems til TG18 er stengt.