Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Vil du gjøre Creative enda bedre? Bli mentor!

Creative leter mentorer som kan veilede og lære bort sine kunnskaper til deltakerne!

Deltakerne på TG mangler ikke kreativitet, derfor har vi en helt egen avdeling til alle som vil markere påsken på en kreativ måte, denne kaller vi Creative Lounge. Her kan de fortelle sine egne fortellinger gjennom å bruke tegnebrett, komponere musikk eller kortfilmer. De kan også velge å delta i konkurranser med sine bidrag.

Creative Longue har dyktige mentorer som er der for å hjelpe og inspirere deltakerne, og de er der for deg uansett hvilket ferdigsnivå du har. Dersom du i tillegg er ny og ukjent med TG, er de også en perfekt måte for deg å forstå deg på TG-miljøet og den kreative scenen.

Vi trenger deg!

I Creative er vi på utkikk etter mentorer, dvs. grafikk-mentorer innen 2D og 3D, musikkmentorer og en programmeringsmentor med erfaring innen demo- programmering.

Så dersom du føler deg kreativ, har kompetanse innenfor disse feltene og er gira på å videreføre disse ferdighetene til andre, gå gjerne inn på wannabe.gathering.org og send søknaden til crewet som heter «Event:Competitions-Activities». Skriv at du ønsker å være mentor, hva du kan og hva slags erfaring du har.