Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Nå åpner påmeldingen til spillkonkurransene

Slik melder du deg på.

Påmeldingen er åpen fra klokken 21:00, Søndag 12. Mars for alle som har en gyldig Geekevents billett til The Gathering.

Vi holder påmeldingen åpen helt frem til 21:00 Onsdag, 12 April for de fleste spill-konkurransene, eller til antall plasser i turneringen er fylt opp. Informasjon om antall plasser og når påmelding stenger for hver enkelt konkurranse finnes på competitions.gathering.org.

Slik Melder du deg på

Fra menyen på gathering.org eller via direkte link kan du finne veien til vårt konkurranse system på competitions.gathering.org - Når du navigerer deg hit vil du finne en meny for alle våre Creative og Spill-Konkurranser.

Ved å navigere i menyen kan du finne en liste over de spill-konkurranser som er tilgjengelig.

Oversikt over konkurranser

For å finne mer informasjon om en enkelt turnering og for å melde deg på i denne så trykker du på den blå “More Information/Mer informasjon” knappen listet under spillet du er interessert i.

Mer informasjon om CS:GO

Du vil da bli tatt til siden for den valgte turneringen, her finner du masse nyttig informasjon om konkurransen, samt regelsett og tidsplan/kampoppsett når dette er klart. Her vil du også finne en flik for å melde deg på. Påmelding krever at du logger på først.

Viktig: For lagspill der det er 2 eller fler spillere trenger kun lagleder å melde på laget, den personen som melder på laget blir automatisk satt som lagleder og er ansvarlig for kommunikasjon med andre lag og dommere. Under påmeldingen vil lagleder kunne søke opp andre spillere for å legge disse til i laget, for at spilleren skal kunne søkes opp må spilleren ha vært innlogget i konkurranse-systemet minst en gang på forhånd. Derfor be alle i laget om å logge inn før du som lagleder melder på laget.

Logge inn / Opprette bruker i The Gathering’s konkurransesystem

For å melde deg på i konkurranser eller bli tilgjengelig for en lagleder som skal melde deg på så logger du deg på vårt konkurranse-system med din Geekevents bruker.

Innlogging til composystemet

For å logge inn så kan du enten bruke Logg inn knappen i høyre-topp av nettsiden eller bruke fliken som sier “logg inn for å melde deg på” om du ikke er logget inn når du er på en av undersidene for en konkurranse.

Logg inn i geekevents

Trykk på knappen “Log in with Geekevents” for å logge inn.

Etter du og dine lagkamerater har logget inn for å registrere brukerne deres i systemet, så er dere klare for å melde dere på turneringer.

Påmelding til konkurranse

For å komme til påmeldingen klikk på fliken “Registration” på undersiden til den konkurransen du vil delta i. Om fliken ikke synes så sjekk at du er logget inn og at påmeldingen er åpen.

På siden for påmelding må du fylle ut litt informasjon om deg selv og ditt lag, registrere spillere samt eventuelle reserver dere ønsker å ha med. Det er også viktig å registrere spill-konto for spillet du skal delta i, så sørg for å ha klart SteamID, Battle.net ID, SummonerID eller lignende på alle som skal registreres slik at du slipper å måtte spørre om dette mens du melder deg på.

Husk å les alle reglene for konkurransen og huk av for at du har lest disse, deretter trykk på knappen “Sign me up!” for å melde deg på.

En grønn liten boks øverst i høyre hjørne gir deg beskjed om du ble meldt på, og fliken for påmelding vil nå si at du er med i konkurransen. Gratulerer du er nå meldt på i konkurransen!

Følg med!

Nå som The Gathering nærmer seg vil det bli publisert mer og mer informasjon om konkurransene, og informasjon som alt finnes kan oppdateres, så sørg for at du følger med. Titt innom konkurranse-sidene ofte for å få med deg ny informasjon og sørg for at du og dine lagkamerater har lest og forstår de sist publiserte reglene.

Vi oppfordrer alle til å bruke vår discord for å komme i kontakt med spillere. Under påsken kommer vi også til å bruke discord for organising og kommunikasjon mellom lag, dommere og arrangører.Koble deg gjerne til i dag for å chatte litt om spill:

The Gathering - Discord

Vi ønsker alle lykke til i konkurransene, husk å melde deg på før det blir fullt!