Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Hva du trenger å vite om Creative Zone

Creative Zone er et eget område på The Gathering, men hva går dette ut på?

Som en liten informering til alle våre nye deltakere for i år, og for så vidt alle som er interessert eller nysgjerrig på det vi kaller Creative Zone, ønsker vi å forklare og utdype litt om hva Creative Zone er og noen av endringene vi har gjort i år.

Først og fremst - hva er Creative Zone?

Jo - dette er stedet der du kan kan uttrykke din egen kreativitet gjennom å lage musikk, programmere og skape grafikk ved hjelp av verktøy som Paint, Photoshop eller tegnebrett. Du sitter i et eget område i skipet, som fungerer som en "stillesone", for at alle skal kunne konsentrere seg om sitt arbeid. Det er naturligvis mulig å hjelpe og gi hverandre tips, så lenge det ikke går negativt utover andres konsentrasjon.

Hvem kan sitte i Creative Zone?

Vi ønsker å gjøre TG inkluderende, som er grunnen til at vi lar alle som vil få sitte i Creative Zone. Det finnes ingen egen creative-ticket som tidligere, alle som har en vanlig deltakerbillett kan plassere seg i Creative Zone.

Her finner du et åpent og aktivt miljø der du kan mingle med andre kreative sjeler hvor du kan få inspirasjon eller dele dine kunnskaper med andre.

lounge

Creative Lounge

I forbindelse med Creative Zone finner du også Creative Lounge. Her vil det holdes workshops og du vil finne mentorer som er der for å drive opplæring og veiledning av deltakere.

Ønsker du å ta ditt verk et skritt videre, kan du også melde deg på en av de kreative konkurransene og vinne premier! Bidraget ditt vil vises frem for alle deltakerne på TG om du vinner. Du har mulighet til å delta i konkurranser, samt delta på aktiviteter i creative lounge uansett om du sitter i creative zone eller ikke.