Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Bli med på cosplay-konkurransen!

Påmelding til årets cosplay-konkurranse har åpnet. I den forbindelse har vi samlet all informasjon du måtte lure på under konkurranser.

Garderobene er nå åpne. De er å finne i gangen til dusjene. Garderobene er merket på dørene.

Oppmøte til fotoshoot er foran Mainstage: 13:30, se etter flagget. Vi er på Dicord for å svare på de spørsmål dere skulle ha

Generell informasjon

  • Er du glad i å lage dine egne kostymer og kanskje er glad i å gjøre kreativ sminke? Da har vi en konkurranse for deg som liker å vise dine kreative sider. Du vil få muligheten til å vise dine kostymer og looks frem på scenen hvor din innsats vil bli vurdert av et panel som selv har god kjennskap til kunsten.
  • Kle deg ut som din favorittkarakter fra spill, TV, Film, comics, Manga, animasjon o.l..Vi elsker å se deltakerne våre vise frem det kreative arbeidet og håndverket som ligger bak de ferdige kostymene og rekvisittene/props. Deltakere i denne konkurransen må gjennom en prejudging og en cosplay-catwalk der de vil få muligheten til å svare på noen trivelige spørsmål om valg av karakter, hvordan prosessen frem til ferdig kostyme har vært, om tidsbruken, utfordringer og materialbruk.
  • Vi stiller ingen krav til nivå eller en erfaring. Om du så har drevet med dette i flere år, eller vil prøve deg for første gang så er du hjertelig velkommen hos oss. Du vil også treffe mange likesinnede mennesker som liker å kle seg ut. Vi sees på The Gathering 2017!

Det høres ut som noe for meg! Hvor melder jeg meg på?

All informasjon angående konkurransen finnes nå under konkurranser.