Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Møt deltakerombudene

Som deltaker har du tilgang til et eget støtteapparat; ikke nøl med å bruke det.

Hei, mitt navn er Svenn-Olav. Jeg er Deltakerombud på The Gathering i år.

Jeg er 36 år, bor i Sarpsborg. Til daglig er jeg butikksjef for Right Price Tiles i Fredrikstad, og har kone og et lite barn. TG-historien min startet i 2007, som deltaker. Dette gjentok seg i to år, hvor jeg det siste året prøvde meg som Crew For A Day (CFAD), og ble bitt av crew-basillen. 2010 ble mitt første år som frivillig; den gangen jobbet jeg i desken, og der ble jeg værende i flere år. I år ville jeg prøve en mer direkte jobb med deltakere, og søkte da på rollen som Deltakerombud.

Rollen består av flere oppgaver. I tiden før arrangementet starter, er vi med i ledergruppen og gjør alt vi kan for å gjøre arrangementet enda bedre enn før. Vi svarer på henvendelser i saker som kan kreve litt ekstra innsats, dette være seg å tilrettelegge for spesielle behov, prate med bekymrede foresatte eller annet deltakerorientert.

Under selve arrangementet så er vi alltid tilgjengelige for deltakere som trenger oss. Det kan være saker som ikke er så lett å finne svar på, personer som trenger noen å prate med, bistå dersom det skulle oppstå en konfrontasjon, men det aller viktigste for oss er at vi jobber hele tiden for at alle skal ha det bra!

I år så har jeg med meg to hyggelige karer som mine assistenter, Per og Morgan. Per er 32 år gammel og bor i Verdal med sin samboer og barn. På dagtid jobber han som tekniker for Nokas. Hans første år på TG var i 2003, og siden har han vært med som frivillig. Så har vi Morgan, 20 år gammel, bor i Oslo. Han jobber som restaurantsjef på Max Grønland, og ellers er han med på andre datatreff. Siden 2013 har Vikingskipet vært påskehytta hans.

For å komme i kontakt med oss så er det enklest å ta kontakt med servicedesken. Vi har et tett samarbeid med de som sitter her, så de får tak i oss. Utover dette svarer vi telefonen (hvis vi hører den), og alle med samband kan tilkalle oss.

Vi er her for deltakerne våre og vil gjøre vårt beste for at dere skal ha et fint opphold i påskehytta vår.

Med vennlig hilsen
Svenn-Olav, Per og Morgan.