Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Humans of TG - #Secrets

Hver dag under TG vil vi presentere dere for et utvalg mennesker du kan møte i Vikingskipet. Vi snakker med deltagere, sponsorer og crew om deres erfaringer, minner og forventninger til årets TG.

Daniel
Daniel, 23 år, vært på TG i 3 år
Om jeg har en hemmelighet å dele med dere? Nei, jeg er ikke så hemmelighetsfull egentlig. Jeg deler nok det meste. Jeg tror den største grunnen til at folk ikke deler hemmelighetene sine er at de har vanskeligheter med å stole på andre, det handler mest om tillit. Tidligere hadde jeg en jobb i et firma hvor vi ofte var ute og gikk turer. Det ble ofte mye kødd og kompisen min skulle fjerte, det hele endte med at han dreit på seg. Det er en hemmelighet jeg har lovet å aldri fortelle, så jeg kan nok ikke røpe navnet hans.

Mathilde
Mathilde, 20 år, vært på TG i 3 år
Altså, nå er jo hemmeligheter for å være hemmelig da, men en liten hemmelighet, det kan jo være at jeg blir å se på scenen nå fremover. Det kan også være at det blir i ett antrekk dere kanskje ikke kjenner meg igjen i.

Jeg tror det er vanskelig for folk å dele hemmeligheter fordi at ofte vil man jo ikke at hemmelighetene skal ut, muligens er man redd for å såre noen, sjokkere noen, gjøre andre sinte, spille på følelser holdt jeg på å si. Men også at man kan være flau for noe, Og også at det er ting ikke alle har noe med å gjøre egentlig. På samme tid så føler jeg at det er veldig viktig å være åpen, ihvertfall til å stole på. Jeg tror ikke at jeg hadde kommet meg igjennom livet hvis jeg ikke hadde vært så åpen som det jeg er.

En historie rundt en hemmelighet må vell være den om venninna mi, eller bestevenninna, i 18 års gave så hadde hun gått rundt og skulle pranka meg, å ikke skulle si hva jeg skulle få i bursdagsgave, men så visste jeg det likevel da. Det var en Englandstur, men så klarte jo da jeg å lure henne trill rundt med mine hemmeligheter, så den var jeg litt stolt av.

Magnus
Magnus 17 år, første gang på TG
Jeg er vel relativt åpen med hemmelighetene mine, men jeg har en guilty pleasure i anime da. Hvorfor man ikke deler hemmelighetene sine er vel kanskje fordi at man er redd for å bli oppfattes som rar, og det kan lett oppstå stereotyper av det.

Humans of TG er inspirert av en idè fra Brandon Stanton.