Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Humans of TG - #Stands

Hver dag under TG vil vi presentere dere for et utvalg mennesker du kan møte i Vikingskipet. Vi snakker med deltagere, sponsorer og crew om deres erfaringer, minner og forventninger til årets TG.

MogP
Marcus og Patrick, 21 og 26 år, andre året på TG
Vi har begge vært deltagere tidligere og dette er første gang vi er med for å stå på stand med skolen. Vi er mest deltagere når vi er her, men hvis det er noe trøbbel med VR-greiene på standen så fikser vi det. Vi legger merke til at det er litt mindre musikk nå enn det var forrige gang og det er egentlig litt deilig så kan man hvertfall få sove litt om natta. Eller er det generelt dritbra stemning å være på TG og vi digger det. Det er noe med å være en del av kulturen her og å ta del i hele hendelsen. Hele stemningen og spillkulturen er nok noe av det som gjør TG så viktig for deltakerne. Og selvfølgelig det å få nye venner og møte likesinnede. TG er et sted hvor du kan møte folk du kjenner på internett, men som bor på andre siden av landet. TG er et viktig treffpunkt.

Tonje
Tonje, 23 år, første år på TG
Jeg står på stand store deler av dagen, men igår gikk jeg rundt og så på de forskjellige oppsettene til folk, og jeg må bare si at det er helt sinnsykt. Det overskridet alle forventningene mine om hva som faktisk skjer her, selv om jeg har fått høre veldig mye om det før jeg kom hit. Det er helt sykt og det er veldig gøy! Stemningen her er veldig bra hittil vil jeg si, og vi gikk jo igår kl 23 som er ganske tidlig og det var liksom da det begynte å bli liv, så jeg kan bare tenke meg til hvordan stemningen ble når den tingen(hashtaggen) i taket ble grønn.

Stemningen blant deltakerne er ganske bra, alle er så hyggelige og glade, og generelt fornøyde virker det som. Jeg tror TG er viktig for deltakerne fordi dette er en helt annen type sosialisering, hvor mennesker med like interesser samles på en og samme plass, og da finner man jo venner over alt. Selv om man har særegne interesser man kanskje deler med få, så er det helt sikkert minst hundre andre i hallen som deler de samme interessene, og det synes jeg er kult. Det er det som er bra med TG, at det er en god blanding med folk som vanligvis gjemmer seg foran skjermen hjemme, og nå ser man dem endelig fordi alle samler seg her! Jeg har selv møtt folk som jeg spiller med online her, og da er det litt sånn “åh, så det er sånn du ser ut!”, og det er jo veldig artig.

Marius
Marius, 24 år, andre året på TG
Vi står på stands når det trengs, etter det har vi tid til å vandre litt rundt, se litt på andre stands, og se litt på hvordan deltakerne har det. Det er veldig god stemning og veldig morsomt, og i tillegg fikk vi rekruttert flere til høgskolen, som er grunnen til at vi er her. Det var veldig gøy i fjor, og det gjorde at jeg ønsket å komme tilbake i år også.
Jeg tror TG er såpass viktig fordi det er en unik samlingsplass, og det er veldig få steder og arrangementer som klarer og samle såpass store mengder med folk som er spillinteresserte og det er en veldig god følelse å møte så mange som har den samme interessen som en selv, og som møtes med ett felles mål; ha det gøy. Jeg trodde jeg hadde mange bra historier fra TG, men det er tydeligvis ting som skjer her hele tiden, så alt er bare fryd og gammen her.

Humans of TG er inspirert av en idè fra Brandon Stanton.