Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Da Tweekaz er klare for et storslagent show!

Det har blitt en tradisjon for gutta i Da Tweekaz i å spille på TG, nå er de klare for sin fjerde konsert.

De er på turné i Europa for tiden, men når tilbudet for å spille på The Gathering dukket opp tok det ikke lang tid før gutta takket ja.

"Da vi fikk telefonen om å kunne få spille tok det oss et halvt sekund på å si ja, dette er noe vi ikke kunne takke nei til!" sier to veldig fornøyde gutter.

De har vært deltakere siden 2006, men på grunn av flere konserter kunne de ikke ta seg tiden til å være her hele uken. Derfor er de veldig fornøyde med at de fikk mulighetene til å holde konsert for dere.

"Vi har vært her i så mange år nå, at jeg nesten ble skuffa når jeg fant ut at vi ikke kunne reise til hytta vår i år. Det er noe spesielt med det å være på TG, det å oppleve cosplay og alt som skjer på TG er en helt spesiell følelse," var de begge enig i.

De er vandt med å spille konserter for flere tusen til vanlig. De vil ikke kalle TG for en konsert fordi det er noe helt spesielt når de opptrer her, men de legger ikke skjul på at TG er noe for seg selv.

"Vi spiller sjeldent på LAN parties, men konsertene på TG blir helt fantastiske år etter år. Deltakerne er ikke de som er mest innstilt på å vrikke på dansefoten, men 20 minutter ut i showet er hele publikumet med!" sier gutta når de tenker tilbake på årene sine på TG.

Duoen vil ikke spare på noe når de spiller i kveld 22:00 og de lover at de har noe nytt på lur.
"Den forrige Disney remixen tok dere godt imot, nå har vi lagd en ny remix og vi lover dere at den blir minst like bra!" De oppfordrer alle til å samles foran scenen i kveld, det blir full fest!