Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Årets datamaskiner til spillcompoene.

Vi tar en titt på de nye maskinene som du kan spille på i sluttspillet av turneringene.

Og sjekk ut dette `a!
Med de nye datamaskinene følger det også med en BENQ XL2411z skjerm med G-Sync og 144hz!

Iløpet av en dag så har det vært intens, men samtidig erfaringsfull dag innenfor dette samfunnet kalt E-sport. Og i år har TG nå, i en større grad enn tidligere, fokusert på hvordan deltakere skal best mulig ha en fantastisk opplevelse av hvordan det er å spille. Derfor har KANDU nå kjøpt inn 14 datamaskiner som spesialiserer seg på bruk til turneringer og klubbtreninger. Men i hovedsak ble disse datamaskinene kjøpt inn for å avvikle konkurranser fra spillescenen til prosjektoren. Leverandør av disse datamaskinene er Digital Impuls.

Tydelige særpreg

Datamaskinene har noen veldig tydelige særpreg. Det første du kanskje vil se er brønne-åpningen i den firkantformede datamaskinen med en beige-farget disk inne i hullet. Dette er selve harddisken til datamaskinen. Den er i brønne-åpningen i datamaskinen fordi det gjør det lett å swappe disketter og ta inn en annen disk hvis èn er ødelagt. Det er utrolig praktisk i forhold til switching av disketter for trening, kamp, og konfiguerering av musefølsomhet osv.

naerbilde

Denne datamaskinen er blitt bygd for å håndtere de heftigste og råeste spillene som turneringene våre har å tilby. Skjermkortet er en Gefore GTX 1060 og inkluderer med 500-600 watt power supply samt en I5 prosessor. Datamaskinen er lett, praktisk, og veldig lett å håndtere. Det er noe som gjør det til et ultimatum av en turneringsdatamaskin. Alt i alt, en pc som du kan nyte og forvente kun det beste av når du og ditt lag konkurrerer i en turnering.

Disse datamaskinene kan bli brukt i mange, mange år fremover. Noe som gjør turneringer på TG til en moderne og fantastisk opplevelse.

Og sjekk ut dette `a!
Med de nye datamaskinene følger det også med en BENQ XL2411z skjerm med G-Sync og 144hz!