Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Humans of TG - #Spirit

Hver dag under TG vil vi presentere dere for et utvalg mennesker du kan møte i Vikingskipet. Vi snakker med deltagere, sponsorer og crew om deres erfaringer, minner og forventninger til årets TG.

Kristian
Kristian, 17 år, Første året på TG
Nå spiller vi Mozart, fordi vi er litt dritt lei hardstyle, som blir spillt av de med størst anlegg. Så nå er det vår tur til å spre budskapet. Sjela av TG er masse folk, masse spilling, høy musikk og bare masse moro. Musikken er irriterende, men det er jo en del av sjarmen da. Det er litt konkurranse om å spille høyest, og de med størst anlegg vinner. Mektig irriterende for oss som prøve å konsentrere oss om spill. Det spillet med best spillmusikk må nok være Skyrim.

Thomas
Thomas 19 år. 5. året på TG
TG-spirit er å være sosial, være med venner og spille musikk. Vi hører på alt mulig, hardstyle, dubstep, det folk vil høre. Det hender vi får requests, fra folk som er interesserte, folk som kommer forbi, folk som sitter i nærheten og sånn. Jeg synes ikke TG er en plass man bare drar for å spille men også for å være sosial. For kun spille kan man også gjøre hjemme. Det er definitivt en konkurranse om å spille høyest. Jeg tar med anlegget mitt fordi det er gøy. Det koster kanskje rundt 30-40 tusen, noe er leid, noe eier jeg selv.

Thomas
Thomas 25 år. 9. året på TG
TG-spirit for meg er stemningen, musikken og bråket. I tillegg er det det sosiale med å møte folk man ikke pleier å møte så ofte. Litt av opplevelsen av å være på TG er bare hele stemningen som er i hallen, det må jo være litt dårlig technomusikk for fjortenåringer som spilles av, det hører jo med som en del av sjarmen. Jeg var på Dreamhack en gang, men det var ikke noe for meg for det var ikke samme stemningen man har her i hallen. Om det hadde vært en konkurranse på hvem som spiller høyest skulle jeg nok ha vunnet. Det blir en del sangønsker, da pleier folk enten bare å komme bort til hvor jeg sitter, eller så er det ønsker over Discord. Da blir det en del hardstyle og Da Tweekaz.

Jeg driver PA utleie, og det anlegget jeg har med meg bygget vi spesifikt for å ta med på hit, og vi var ganske stresset med å bli ferdig med det før TG, og ble ferdige 3 dager i forveien. Vi fikk såvidt testet det før vi kjørte, vi bare sjekket at det funket også kjørte vi til TG. Så dette er jomfruturen!

Pris på anlegget:
15k for hvert element
60k for kassene
100k for subwoofere
20k for toppene
15-20k for hver forsterker.

Humans of TG er inspirert av en idè fra Brandon Stanton.