Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Heller skip enn ski!

Her kan du komme som du er.

Vibeke Wågheim

Det har blitt en del mer Arne-roping nå enn det var for 15 år siden.

Kai Emil Wågheim

Familien vurderte Hafjell, men tenkte likså greit å ta med seg alle til TG i stedet!

Familien Wågheim tilbringte som mange andre vinterferien på Hafjell, der de sto på ski og ellers var del av den tradisjonelle norske hyttetadisjonen. Men da påskeferien nærmet seg var alternativene enten å være hjemme eller å dra på Hafjell... igjen. Sistnevnte begynte å virke litt kjedelig, så de tenkte, som den gaming-glade gjengen de er, at de alle heller kunne ta turen til The Gathering. Så de lempet på hyller, kabler og PC-er på tilhengeren og startet turen fra Trondheim for å komme seg hit.

Kai Emil hadde vært deltaker på TG tidligere, men dette var femten år siden. Siden den gang har fått sine to barn og sluttet å spille Counter-Strike.
"Det har blitt en del mer Arne-roping nå enn det var for 15 år siden. Nå er TG et sted der man kan være med på konkurranser innen Creative, blant annet tegning, grafikk og foto. For data er så mye mer enn spill. Det er noe som mange utenforstående ikke vet så godt. For en akseptabel påskeferie i Norge er enten på fjellet eller fjæra. Vi har fått mange rare blikk når vi forteller at vi i stedet tar med oss hele familien hit i påsken."
Både han og kona Vibeke har utdannelse innen IT, og begge er ivrige gamere.
Vibeke: "Jeg synes det er så fint at at det er så mange forskjellige folk her. Her kan du komme som du er."

Hele familien spiller World of Warcraft. Mads og Aurora spiller også en del Super Smash Bros, Mario Kart og alt de kan finne innen Pokémon.
Aurora: "Det er gøy at hele familien blir med på The Gathering. Her får jeg lov til å være oppe hele natta og spise masse godteri. Og det er lett å bli kjent med folk her."