Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

#CrewSecret: FlankePlankePlassene

Crewet deler interne og tidligere hemmelige historier.

Årets tema er som kjent #Secrets, og det er ikke bare du kjære deltaker som har hemmeligheter. Vi i crew har også et par historier på lager som hovedsakelig er forebeholdt crew. Vi har samlet opp tre historier som vi deler over tre dager, der vi letter litt på sløret og deler noen av de morsomme episodene som dukker opp med jevne mellomrom når man er i crew. Husk... your eyes only!

FlankePlankePlassene

Hvis du var på TG i 2014, så husker du kanskje noen litt rare og malplasserte deltakerplasser på den ene langsiden av skipet. Du tror kanskje disse plassene var der helt tilfeldig? Og om du tror det, har du helt rett. Her har du historien:

Det var natt til onsdag og klokken var 02:00. TG var som vanlig utsolgt, og noen crew-medlemmer gjorde den siste finpussen før de skulle åpne dørene 6 timer senere. Uten å hverken konkludere eller bebreide noen, kan vi vel si at lite søvn, hardt arbeid og kaffe vekker kreativiteten til de fleste. Det var nemlig en smart sjel som hadde pønsket ut noe lurt, og samtalen gikk omtrent sånn her:

Smart sjel: "Dere! Jeg har sett på hallkartet og kontrollmålt alt sammen."

Annen smart sjel: "Jaha?"

Smart sjel: "Vet du hva? Vi kunne faktisk fått lurt inn en bordrad til på tvers akkurat her.."

Annen smart sjel: "Hæ?"

Smart sjel: "Jo visst! Og vi kan kalle dem for "FlankePlankePlasser!!"

Det ble stille en stund. Den andre smarte sjelen så på kompisen sin, så på klokken, så på kompisen sin, ned på klokken igjen, lo litt og sa: "Fett."

De hev seg rundt og skaffet bord, annonserte plassene på nett og gav dem tilgang til både strøm og Internett.

"FlankePlankePlassene" ble raskt populære. Det var til og med noen fra Haugesund som tidligere hadde vært for sene ute med å få tak i plasser til TG, og hadde blitt rimelig desperate på andre muligheter. Med en gang de så at "FlankePlankePlassene" ble annonsert, ringte de og spurte om det fremdeles var ledige plasser. Hvis svaret var ja, skulle de kjøre de 8 timene det tok til TG så fort de bare kunne! (Og det var det)