Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Billetter til TG17

Hvordan kjøpe billett?

Billetter til The Gathering 2017 selges av Geekevents.

Viktige tidspunkter

  • 1. desember 18:00 – kølotteriet åpner
  • 8. desember 23:59 – kølotteriet stenger
  • 9. desember 18:00 – butikken åpner, de som har kommet først i køen etter lotteriet får mulighet til å kjøpe billetter.
  • 12. januar 18:00 – GeekEvent åpner for at man kan refundere billetter.
  • 15. februar 23:59 – Frist for å refundere billetter.

Hva er et kølotteri?

For å få kjøpe billett til The Gathering 2017 melder du deg først inn i kølotteriet på Geekevents. Dette må du gjøre senest 8. desember. Den 9. desember vil du få tildelt en plass i billettkøen. Når det er din tur til å få kjøpe billett slipper du inn i nettbutikken til Geekevents og kan kjøpe billett der.

Spørsmål?

Det er gode sjanser for at du får svar på det du lurer på i vår liste over ofte stilte spørsmål.

Om du har noen billettrelaterte spørsmål etter å ha lest denne siden kan du sende en e-post til info@gathering.org. Dersom du har problemer med Geekevents må du kontakte deres kundestøtte på support@geekevents.org.

Dagspass/Besøksbillett

Du kan kjøpe dagspass til onsdag (fra 18:00), torsdag, fredag og lørdag under partyet. Denne billetten gir deg mulighet til å være i skipet frem til 07:30 neste morgen. Merk at du med denne billetten ikke kan ta med deg større utstyr inn eller ut av Vikingskipet, og du vil ikke få en egen sitteplass i hallen. Det vil være trådløst nettverk tilgjengelig under arrangementet. Du vil ved medbringelse av laptop eller lignende "lett" utstyr som dagsbesøkende måtte påberegne en ekstra grundig kontroll på veien ut.

Dagspass kan kjøpes på forhånd via Geekevents. Det vil også være mulig å kjøpe dagspass i døra, men til en noe høyere pris. Vi anbefaler at du forhåndskjøper billetten på nett for å være sikker på at du kommer inn.

Dersom du ønsker å besøke oss i mer enn to dager anbefaler vi plassløs deltakerbillett.

Pris: 300 kr på nett (pluss billettavgift) eller 350 kr i døra.

Deltakerbilletter

Dette er billettene for de som ønsker å være deltakere på The Gathering i to eller flere dager.

Deltaker

Dette er den vanlige billetten for deltakere som vil ha en sitteplass på TG17. Medlemskap i KANDU er inkludert. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten.

Pris: 1250 kr

Foreigner ticket

This is the regular ticket for all other foreign participants that want a seat at The Gathering 2017.
To buy this ticket you need to write a short application providing proof of residency. If you are 3 people travelling together who all want to buy foreigner tickets, you will have to submit 3 individual applications, as these tickets are non-transferable.

Price: 1250 NOK

Plassløs billett

Dette er billetten for deltakere som ikke trenger så mye plass i påsken, og som kanskje belager seg på å bare ta med en laptop. Denne billetten gir inngang til TG17 og mulighet til å benytte WIFI, men ikke en sitteplass eller kablet nettverk. Dersom du trenger en sitteplass er heller deltakerbilletten noe for deg.

Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten.

Pris: 800 kr

Todagersbillett

Dette er en deltakerbillett for deg som ikke har tid eller mulighet til å delta på hele partyet, men allikevel vil få med deg to dager. Du kan velge å delta enten fra onsdag til fredag eller fredag til søndag. Du må forlate hallen innen klokken 12:00 den dagen billetten din utgår.
Innsjekk for de med billett fra fredag-søndag begynner 12:30.

Det vil være egne rader satt av for dette, du kan altså ikke sitte med venner som har ordinære deltakerbilletter. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten, men merk at enkelte konkurranser kan kreve at du er tilstede på The Gathering til gitte tidspunkter.

Pris: 900 kr

Hvorfor er det ingen creative ticket for TG17?

Nytt av året, er at den kreative billetten er ikke lenger tilgjengelig. Vi ønsker et sterkere fokus om at alle deltakere kan være kreative, og vil derfor at hvem som helst kan få plassere seg i den kreative sonen uten at det må leveres inn en søknad for dette. For å sitte i den kreative sonen kjøper man en vanlig deltakerbillett. Deretter vil du kunne velge en plass i den kreative sonen på nyåret når vi åpner for å velge plass.Vi håper derfor at flere deltakere ønsker å delta i de kreative konkurransene.