Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Plassreservering

Hvert år få vi flere spørsmål om hvordan man velger plass. Denne artikkelen gir en rask og enkel introduksjon til plassreservering hos Geekevents.

Merk at du ikke får reservert plass før vi har åpnet for dette, se denne artikkelen for datoer.

Velg The Gathering 2017 på Geekevents' forside.

Så må du logge inn med ditt brukernavn og passord. Du vil bli sendt til neste side i løpet av noen få sekunder. Hvis dette tar litt tid, ikke oppdater siden, du vil med det kun øke belastningen på serveren. Om siden får et tidsavbrudd, vent 30 sekunder og prøv igjen.

Klikk deg gjennom neste side. Du må klikke på ikonet der det står Seatmap. Deretter vil du bli sendt til neste side.

Når du har fått opp hallkartet, vil du se en oversikt over en del av hallen. Du vil også se hvilke billetter du kan reservere plass for. For å endre hvilken del av hallen du vil plassere gjengen din, flytter du musepekeren over det lille kartet, venstreklikk og flytt det rundt til den delen du vil plassere personene i.

Bilde av plassreservering

Du får mulighet til å velge hvilke billetter du vil tildele plass ved å huke av i avkrysningsboksene på venstre side, under Available Tickets. Du vil også få opp info om billettene; nick, billett-ID og plassering, hvis de allerede er tildelt plass.

Bilde av plassreservering

Nå skal vi vise deg hvordan det hele fungerer: I neste bilde har vi valgt 15 billetter som vi vil tildele sitteplasser. Musepekeren din er over det området som er markert grønt. Hvis du trykker på det grønne området, vil det bli gult, og du har valgt disse sitteplassene. Du bekrefter plassvalget ved å trykke «Reserve Seats». NB: Du kan bare reservere seter samlet, ikke på forskjellige steder i hallen. I neste bilde får du se hvordan det ser ut når du har bekreftet.

Bilde av plassreservering

Bildet under viser radene der du har plassert billettene. Her har det gule området fra det forrige bildet skiftet til rødt. På høyre side vises også radnummer og setenummer ved siden av hver valgt bruker.

Nå er du ferdig, og kan logge ut!

Dersom du opplever tekniske problemer, ta kontakt med Geekevents (support@geekevents.org). Om du har generelle spørsmål om seatingen, send dem til info@gathering.org.