Laster...

HOURS er klare for The Gathering!

Den nyoppstartede duoen HOURS spiller på TG i påsken!

HOURS er en ny oppstartet duo fra Haugesund bestående av Andreas Hundsnes og Ole Kallerud. Gutta var solo artister før de slo seg sammen til HOURS for i underkant av et år siden.

Gutta lanserte sin første sang i slutten av august og har blitt tatt godt i mot av flere lyttere.

– Vi lanserte låt sammen med Max Landry på slutten av året i fjor og vi er positivt overrasket over responsen på den. Vi håper dere lærer dere teksten før den spilles i påsken, gliser Andreas.

Andreas har spilt rundt i store deler av Norge som soloartist, men etter at  duoen slo seg sammen har de ikke spart på kruttet.

-Vi har spilt rundt på forskjellige festivaler det siste året, og blant annet spilt sammen med Alan Walker, sier en fornøyd Andreas.

Gutta legger ikke skjul på at de liker gaming, og tror det kan bli kult å spille på et arrangement som The Gathering.

-Vi spiller mye spill vi også, og jeg tror det kan bli tøft når vi kan ta med oss musikken til  TG og vise den frem der. Vi gleder oss veldig til å gi deltagerne et show med mange fete drop, men som også inneholder gamingmusikk og allsang låter.

HOURS legger ned mye innsats for tiden og planlegger flere låter i løpet av 2018. Og de nøler ikke med å gi dere en eksklusiv premiere på de.

-Vi satser alt i 2018 og skal produsere flere låter i løpet av det kommende året. Men vi ønsker at dere skal få oppleve de før andre, så det blir en eksklusiv premiere på de nye låtene under konserten på TG.

Hør “Feelin‘” på Spotify litt lenger opp i artikkelen.

HOURS spiller lørdag 31. mars kl. 22:00 og dette er en konsert du ikke vil gå glipp av. Er du ikke deltager, men ønsker å få med deg konserten kan du kjøpe dagspass hos Geekevents.