Laster...

Masse gode tilbud på utstyr fra Elkjøp på TG

Nettverkskabler, stoler, skjermer og komponenter. Elkjøp står for salg av utstyr under TG

Spill-lounge på Elkjøps stand på The Gathering i 2017.

Som så mange år tidligere har vi en partner på plass på TG som selger utstyr og PC-deler. I år er det Elkjøp som tar over fakkelen og stiller med et stort sortiment til gode priser på plass i Vikingskipet.

Se utvalget av utstyr Elkjøp tar med til TG.

Ut over varene på listen ovenfor, så kommer også en del smått og godt som nettverkskabler, strømkabler, mobilladere, powerbanks og diverse merch.

I tillegg til salg av utstyret kommer Elkjøp også til å arrangere spillkonkurranser. De har også besøk av Norwegian Thunderboys og Thomas Paste som streamer fra Elkjøps stand.

Forhåndsbestilling av utstyr

Elkjøp har med et stort lager av de fleste varer de selger under The Gathering. Men vil du være helt sikker på å få nettopp de tingene du behøver, så er det mulig å forhåndsbestille utstyr. Forhåndsbestilling av varer blir mulig fra søndag 25. mars.

Slik forhåndsbestiller du

  1. Finn varen du vil ha i sortimentet for TG.
  2. Velg “klikk og hent” på produktsiden.
  3. Når du blir bedt om å søke på postnummer eller by, søk etter “Vikingskipet”.  (Dette er Elkjøp som ligger i nærheten av Vikingskipet, men for å få rett pris ved uthenting, så skal du hente på Elkjøp sin stand på TG).
  4. Obs! Prisen som vises under reservasjon vil være feil om du har valgt en vare som er nedsatt i pris spesielt for TG. Rabatten vil bli trukket fra når du henter varen og betaler.
  5. Fyll i din informasjon, og klikk “gjør en reservasjon”.
  6. #isiteasteryet?
  7. Hent og betal din bestilling på Elkjøp-standen på TG.