Laster...

Vinnerne av de kreative konkurransene!

Her finner du vinnerne av de kreative konkurransene og deres bidrag!

Premieutdelingen ble gjennomført natt til søndag. Her er alle de flotte vinnerne våre! For resultatlister og tilhørende bidrag kan du ta en titt her. 

Alle bilder tatt av Gunnar Haarr.

Pimp my reol

Vinner: Aleksander Stensrud (noobtagger), Henning Meek Dromnes (Dromnes), Martin Knutsen (kodemikkel) og Alrik Olai Vik (tnvl).
Bidrag: Appstyrt hylle med masse funksjoner av Gruvearbeiderne

Denne gjengen har lagt mye tid og innsats i hylla deres. De har brukt minst 2000 arbeidstimer på å komme frem til det ferdige resultatet. De sier selv at det er mye presisjonsarbeid som skal til, så det er ikke bare bare å få seg en så fancy hylle!

De syntes det var veldig artig å vinne for andre år på rad. Denne gangen hadde de lagt enda mer arbeid i hylla, og er veldig fornøyde med resultatet. Hylla trekker til seg mye oppmerksomhet, og mange nysgjerrige kommer bort og spør om den. Rykter om kule hyller sprer seg fort i skipet, og det gir anledningen til å slå av en prat og bli kjent med de som tar seg turen bort, som er noe av det hyggeligste med konkurransen.

 

Casemod

Vinner: Fredrik Bjørnerud (hustler)
Bidrag: ftp://ftp.gathering.org/TG/2018/CreativeCompos/Casemod/BIL_FELG_by_hustler.jpg

Det er veldig gøy å vinne. Men, det jeg synes er aller artigst med casemod, er alle kommentarene jeg får fra folk som går forbi i løpet av arrangementet. Folk er veldig hyggelige og gir mye skryt. Jeg vant fjorårets konkurranse også, og jeg har brukt mellom 50-100 timer på årets case, så det er veldig kult å vinne i år også.

 

Useless utility

Vinner: Mathias Bjerke (mattiz) 
Bidrag: 
Crypto Currency Mining Simulator

Mathias syntes dette er en veldig morsom konkurranse å delta i og jobbe med, og håper TG fortsetter å holde den.

 

Themed Photo

Vinner: Mathilde Kvernland (metehelde)
Bidrag: When you fart in the wind, but it comes back

Mathilde syntes det var veldig gøy å delta i konkurransen, og var litt i sjokk etter å ha funnet ut av hun hadde vunnet. Overraskelsen kom brått på, men hun var veldig fornøyd med resultatet.

 

Rendered Graphics

 

Vinner: Even Topland

Bidrag: Average Day At The Office

Konkurransen var veldig skarp, så det var overraskende, og veldig gøy å vinne. Det er jo første gang jeg er på TG i det hele tatt. Jeg studerer 3D her i Hamar, så jeg bestemte meg for å melde meg på og bli med.

 

Fast Graphics og Freestyle Hand drawn

Vinner: Julie Maria Tøllefsen
Bidrag: 

Dette er første året til Julie på TG, og allerede har hun vunnet to konkurranser! Selv syntes hun det var veldig overraskende, men følte at det gikk veldig bra med bidragene sine. Hun var virkelig i “The Zone” når hun arbeidet med bidragene sine. Det ble derfor noen intensive timer mer arbeid.

 

Fast Concept Visualization

 

Vinner: Olav Bjørtvedt (BabyButtFace)
Bidrag: BabyButtFace

Dette er første gangen Olav har vært med på TG, og syntes det var veldig kult å vinne konkurransen. Han har arbeidet med visualisering i cirka 2 år og sier at det føltes veldig godt ut å få anerkjennelse for det han brenner for og vil gå videre med.

 

MS Paint

Vinner: Inger Bratlie (ingerjkb)
Bidrag: The Littlest Penguin

Inger var helt målløs etter å ha vunnet. Hun var veldig overrasket, og kunne nesten ikke tro det. Dette var også første gangen hun hadde deltatt på TG, som gjorde seieren ekstra spesiell.

Fast Photo Manipulation

Vinner: Stian Røbergeng (Equiliari)
Bidrag: Alchemist

Det gikk egentlig som forventet, men jeg synes jeg hadde veldig god konkurranse fra de andre som deltok. Det var veldig artig å vinne!

 

Freestyle Video

Vinner: Trym Enger Høiby (AnimePolice)
Bidrag: TG Tipz

Det føles veldig bra å vinne, og det var veldig overraskende. Konkurransen var tøff fra de andre som var med. Vi hadde diskutert litt i forkant om hva vi hadde lyst til å lage, men det meste kom naturlig underveis mens vi jobba.

 

Themed Music

Vinner: Kim André Nesse (kiMMey)
Bidrag: kiMMey – Muzik 4 Chylds

Jeg så ikke for meg at jeg kom til å vinne, så det var veldig gøy å ta seieren. Det var veldig skarp konkurranse, så det gjorde det ganske overraskende å vinne. Det er veldig mye bra talent i skipet.

Looped Soundtrack

Vinner: Martin Dørum Nygaard (mort96)
Bidrag: main: call play; jmp main

Dette var første gangen Martin hadde prøvd å konkurrere innenfor noe musikkrelatert, og det var derfor veldig uventet å vinne. Han er hovedsakelig programmerer, men driver med musikk som en hobby. Dette var første gangen han hadde brukt dette programmet til å lage musikk. Dette gjorde det ekstra kult å vinne konkurransen.

 

Fast Music

Vinner: Christian Aaseth Stensby (fashixo)
Bidrag: Christian Aaseth Stensby

Det er første gang jeg har deltatt i denne konkurransen, så det er veldig morsomt å vinne. Jeg var veldig nervøs hele veien. Jeg satset på å få pallplass i det minste, men det var fortsatt veldig overraskende å ta seieren.

Freestyle Music

Vinner: Nils Gunnar Ceder (ArgaSvenskeN)
Bidrag: Spetnoiz – Arne2k18

Nils ble i utgangspunktet diskvalifisert fra Fast Music ved en uheldig feil. Han ble selv frustrert, men skulle ikke la seg slås så lett! I stede bestemte han seg for å bli med i Freestyle Music konkurransen i håp om å gjøre opp for diskvalifikasjonen. Han begynte for litt under 48 timer før premieutdelingen på bidraget sitt, og det ble mange intensive timer med arbeid. Det å vinne var utrolig gøy, og han følte han fikk tatt seg opp igjen etter diskvalifikasjonen.

 

Small HTML

 

Vinner: Ole Kristian Lien (oklien)

Bidrag: opc

Vinnerne syntes det var en lav terskel konkurranse som man kunne slappe av med. De selv brukte veldig lite tid på konkurransen, og var litt overrasket over hvor enkelt det kunne gjøres.

 

TG Programmerings Championship

Vinner: (xeniter)

It’s very cool to win. It was completely unexpected that we were gonna get on the podium, so we were quite surprised to end up as the winners.

TGHack

 

Vinner: Edward Pwnden

Vi var veldig nervøse, ettersom vi har vunnet tre år på rad og konkurransen var veldig skarp i år. Det var veldig mye kniving om ledelsen mellom oss og de som kom på 2. Plass. I år ble da vårt fjerde år på rad som vinnere av TG Hack. Vi satser på å fortsette på denne win streaken så lenge vi kan.”

 

AI-Programmering

Vinner: Kristoffer Opsahl (kriops)
Bidrag: asdf

Det var veldig overraskende å vinne, siden det er første gang jeg har kodet i Assembly. Jeg har jo litt kunnskaper om CPU fra før, men jeg har aldri jobbet direkte med Assembly. Jeg satser på å returnere til neste års konkurranse også!

 

Fast Game Jam

Vinner: Ze Germans 
Bidrag: Lives of Glory

We had one other strong competitor in the competition, so it was slightly surprising to end up as the winners. When we began working, we landed on an idea and concept fairly quickly, but afterwards there were many long hours spent on making the game.

 

Spillutvikling

Vinner: Crimson Council Studentbedrift
Bidrag: Voidbound

Vinnerne var veldig begeistret over å vinne, spesielt siden det ligger veldig mye hardt arbeid i spillutvikling. Det å få sjansen til å vise fram arbeidet sitt og få anerkjennelse er en kjempegod følelse. Spillet har tatt cirka 6 måneder å utvikle til det det er i dag, og de tenker det vil slippes rundt første kvartal av 2019, så det er bare å glede seg!

Google Blocks

Vinner: Martin Trønnes Haugen (Supfisho)
Bidrag: 

Det var veldig overraskende og veldig gøy å vinne. Jeg har ikke noe erfaring med Google Blocks fra før, så det ble veldig på sparket at jeg ble med på konkurransen.

Demo

Vinner: QB Ida Binfield (Pinillya)
Bidrag: Qb

Vinnerne syntes det var kjempegøy å delta i konkurransen, og var kjempefornøyde med resultatet. De skal bruke hele premien på å hoste et LAN med vennene deres, slik at de kan få til en enda bedre demo til neste år. De syntes selv at det var hard konkurranse innenfor denne kategorien og at bidragene var kjempegode.

Minecraft Creative

 

Vinner: De spesielle
Bidrag: 
De spesielle TR

Det var mange gode bidrag i konkurransen, så selv om vi vant i fjor, så var det veldig overraskende å vinne. Vi hadde ingen idé på forhånd – vi bare improviserte fra starten av, så det var over alle forventninger å ta seieren.”

 

Disse vinnerne hadde ikke muligheten til å fotograferes.

10 second video
Vinner:
 Sjur Nersveen (MrSwagFag)
Bidrag: 
Bad Santa

Themed Video
Vinner:
 Kai Emil Wågheim (The Q!) 
Bidrag:
The Gathering: Deathmatch