Laster...

Caprino klar for The Gathering!

Fra å lage musikk på plassen sin i Vikingskipet er han nå klar for et forrykende show på scenen!

Nathaniel Caprino, bedre kjent som Caprino, har i det siste blitt aktiv i musikkproduksjon. Han har vært deltaker på TG flere år, og i fjor slo han til med en sterk andreplass i musikk konkurransen. Nå står han på scenen for å gi dere en forrykende opplevelse på årets The Gathering.

Caprino spiller for det meste på klubber i Oslo, men nå gleder han seg til å ta med seg sin egen musikk til Vikingskipet på Hamar.

Jeg gleder meg veldig til å spille på TG. Jeg tar med meg musikk som passer godt inn i miljøet. Etter å ha vært deltaker noen år vet man hva publikum ønsker seg, og det kommer til å bli helt magisk!

Nathaniel tror det blir ekstra spesielt når han tar turen for å spille i Vikingskipet på grunn av forholdet hans til TG.

Jeg trives veldig godt på TG fordi det er sosialt og man alltid får seg nye venner, men også møter bekjente fra tidligere år.

Han er spent på hvordan det blir å spille på TG i forhold til de stedene han spiller til vanlig. Dette blir hans første store show, og det gleder han seg til.

Sommerfugler i magen er en god beskrivelse på følelsen jeg har nå! Jeg tror det blir veldig kult, spesielt når jeg kan lage mitt eget show for et publikum jeg vet vil like musikken som blir spilt.

Nathaniel legger ikke skjul på at han vil prøve å gjenta suksessen med den sterke andreplassen fra musikk konkurransen i fjor.

I år som i fjor vil jeg prøve å gjøre mitt beste, bare at i år vil jeg knuse førsteplassen! 

Spiller på torsdag!

Du kan se Caprino på scenen torsdag kveld. Er du ikke deltaker, men fortsatt ønsker å se et forrykende show kan du kjøpe dagspass hos Geekevents