Laster...

- Det er så utrolig gøy at det fort blir 6 timer streaming i strekk

Fredag 30 mars klokken 22.00 kan du se Sandra Lyng fremføre sine beste låter på hovedscenen. Ikke nok med det så gleder hun seg til å spille favorittspillene sine under TG!

Sandra Lyng er klar for årets The Gathering!

Musiker og låskriver Sandra Lyng fra Mosjøen, også kjent som lillelyng på Twitch, er klar for sitt første LAN. Hun har så lenge hun kan huske elsket å game, og har et nytt favorittspill som tar opp mye tid.

– Helt siden jeg var liten har jeg alltid elsket å spille alt fra konsoll til brettspill. Jeg har lenge vært skikkelig Mario-fan, og har alle konsollene fra Nintendo bortsett fra den nyeste. For litt siden bestemte jeg meg derimot for å kjøpe PlayStation, så nå går det mye tid på Fortnite.

Med den nye konsollen kommer også nye bekjentskaper. For Sandra er det et stort pluss at man kan spille med mange andre, og på den måten bli kjent med nye folk fra hele landet.

– Det beste med Fortnite er at man er en del av en squad som gir deg en skikkelig teamfølelse. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og det får man gjennom det å spille sammen. Ikke vet jeg hvordan de ser ut og vi har aldri møttes i virkeligheten, men fortsatt kjenner hverandre godt. 

Selv i en hektisk hverdag får Sandra tid til favoritthobbyen sin. Alt handler om å prioritere tiden til det man synes er gøy forteller hun.

– Nå i helga har jeg sagt nei til både å bli med på fest og gjøre andre ting, fordi jeg synes det er så gøy å spille. For meg er gaming en slags form for meditasjon. Man glemmer alt stresset fordi man må fokusere på den verdenen du kommer i.

– Gaming er sosialt og man glemmer alt av stress. I en hektisk periode er det som terapi fordi man slipper unna alt, og det gir deg en mestringsfølelse når du får det til.

Dette blir Sandras første LAN, noe hun gleder seg veldig til. I tillegg til å opptre på TG planlegger Sandra utnytte tiden sin med både PC og konsoll under TG.

– Det jeg gleder meg mest til med TG er helt klart å møte alle folkene og se hvordan det er. Jeg har alltid drømt om å være på et LAN, og det å få lov til å både opptre og game gjør det ekstra gøy!

Spiller på fredag!

Sandra Lyng ser du på hovedscenen Fredag 22:00.  Er du ikke deltaker, men ønsker å få med deg konserten kan du kjøpe dagspass hos http://geekevents.org