Laster...

Da Tweekaz er tilbake!

Gutta er klare for sin femte konsert på TG i påsken!

Da Tweekaz har blitt en stor publikumsfavoritten gjennom sine mange konserter rundt om i verden, nå returnerer de til TG for sin femte konsert i Vikingskipet.

Markus Nordli og Kenth Kvien som står bak suksess duoen reiser verden rundt for å holde show som trekker flere tusen hver gang. Men de har alltid synes at det har vært noe spesielt med konsertene på TG.

“Det er spesielt hver gang vi reiser mot Hamar, og påskehytta vår. Etter så mange år på TG  hvor vi får oppleve cosplay og alt som skjer rundt  er det alltid en helt spesiell følelse når vi får lov til å opptre på scenen.”Dette sa gutta rett før de gikk på scenen i fjor.

Gutta er kjent for å få hele skipet til å vrikke på dansefoten og etter flere år med konserter for dere har de trikset for å lage god stemning i år også!

“Konsertene på TG blir som regel helt fantastiske. Publikum er ikke de som er mest innstilt på å vrikke på dansefoten, men etter 20 minutter med hardstyle er hele publikumet med!”

Da Tweekaz spiller Fredag 30. mars kl. 00:00, har du ikke deltakerbillett kan du kjøpe dagspass som gir deg tilgang til TG i 24 timer slik at du kan få med deg den sinnsyke konserten; disse kjøpes her!